خوراک مرغ و قارچ ایتالیایی
کد خبر: ۷۴۳۲۵
تاریخ انتشار: 2017 May 26    -    ۰۵ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۸
در ادامه‌ی آموزش پخت غذا های کشورهای مختلف، امروز برای شما روش تهیه‌ی خوراک مرغ و قارچ ایتالیایی را آماده کرده‌ایم. برای آشنایی با مواد لازم و روش پخت این غذای خوشمزه، با ما همراه باشید.
خوراک مرغ و قارچ ایتالیایی
 
در ادامه‌ی آموزش پخت غذا های کشورهای مختلف، امروز برای شما روش تهیه‌ی خوراک مرغ و قارچ ایتالیایی را آماده کرده‌ایم. برای آشنایی با مواد لازم و روش پخت این غذای خوشمزه، با ما همراه باشید.

مواد لازم:

    آب مرغ 1 و 3/4 فنجان (کم نمک)
    موسیر 2 قاشق غذاخوری (خرد شده)
    کره 5 قاشق غذاخوری
    قارچ 280 گرم (ورقه شده)
    مریم گلی 1.5 قاشق چای خوری (خرد شده)
    نمک 1/4 قاشق چای خوری
    فلفل سیاه 1/8 قاشق چای خوری
    آرد 110 گرم
    سینه مرغ 4 عدد (بدون پوست و استخوان)
    روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
    سرکه 1/2 فنجان + 2 قاشق غذاخوری
    خامه 155 گرم (پر چرب)
    آبلیمو 1 قاشق چای خوری

 خوراک مرغ و قارچ ایتالیایی

طرز تهیه:

1-سینی فر را در قسمت میانی فر قرار دهید و فر را با دمای 95 درجه سانتیگراد (200 درجه فارنهایت) گرم کنید. آب مرغ را داخل یک قابلمه دو لیتری بدون درب به مدت 20 دقیقه به جوش آورید تا اینکه آب مرغ تقلیل شود و به اندازه 3/4 فنجان باقی بماند.

2-موسیر را در سه قاشق غذاخوری کره داخل قابلمه به مدت یک دقیقه تفت دهید تا طلایی شود. سپس قارچ، یک قاشق چای خوری مریم گلی، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و به مدت 6 تا 8 دقیقه با هم تفت دهید تا زمانیکه آب قارچ تبخیر شود و قارچ ها شروع به برشته شدن بکنند. سپس آنها را از روی حرارت بردارید.

3-آرد را داخل یک کاسه بزرگ و پهن بریزید.

4-مرغ را بین دو ورقه فویل قرار دهید و با گوشتکوب روی آن بکوبید تا نازک شود. بعد مرغ را خشک کنید و روی آن نمک و فلفل بپاشید. بعد فقط یکبار در کاسه آرد فرو ببرید و در بیارورید و به کاغذ روغنی انقال دهید و در یک ردیف بچینید. برای بقیه مرغ ها همین روش را انجام دهید.

5-یک قاشق غذا خوری روغن و باقیمانده کره را داخل یک قابلمه روی دمای متوسط گرم کنید تا اینکه کف به وجود آمده روی آن فرو بنشیند. سپس مرغ را داخل روغن به مدت 4 دقیقه سرخ کنید تا اینکه طلایی شود.

6-تمام مرغ های سرخ شده را به یک ظرف پیرکس انتقال دهید و در یک ردیف بچینید سپس ظرف را داخل فر قرار دهید تا گرم بماند.

7-  1/2 فنجان سرکه را به قابلمه اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه بجوشانید. باقیمانده آب مرغ، خامه و مخلوط قارچ را به آن اضافه کنید سپس بگذارید به مدت 6 تا 8 دقیقه آرام بجوشد و سس غلیظی بدست آید و در آخر آبلیمو و سرکه و مریم گلی باقیمانده را به آن اضافه کنید.
مرغ ها را با سس سرو کنید.
 
مجله آشپزی مثبت
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار