پیش غذا: کیک سیب زمینی ساده
bato-adv
کد خبر: ۶۸۴۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2015 August 30    -    ۰۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۲
در بخش آشپزی امروز، پیش غذای بسیار ساده ای در نظر گرفته ایم که با کمترین امکانات و سلیقه خود می توانید میز غذای زیبایی با آرایشی از کیک داشته باشید.
سیب زمینی ها رو آب پز کرده و رنده می کنیم و با سس مایونز و کمی نمک و فلفل مزه دار می کنیم.

در درون قالبمان سلفون می کشیم و سیب زمینی ها را در کف و دیواره های قالب ریخته و با قاشق کمی فشار می دهیم و داخل آن را با مرغ، خیارشور، هویج نگینی خرد شده، ذرت، کمی سس مایونز و نمک و آب لیمو مخلوط کرده و پر می کنیم.

سپس روی مواد را با مابقی سیب زمینی های رنده شده می پوشانیم و قالب را داخل یخچال به مدت سه ساعت قرار می دهیم.

در پایان گل ها را هم با مابقی سیب زمینی های آب پز و رنگ خوراکی درست کرده و می آراییم.




نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۹ - ۱۳۹۴/۰۶/۰۸
1
5
این همون سالاد الویست ، بیخود روش اسمه جدید نذارید .
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار