غذای امروزی: حلقه مرغ و ریحون
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۶۵۰۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2015 August 31    -    ۰۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۱
bato-adv
bato-adv
در آغاز کار، نخست همه موادی که برای تهیه این مرغ لازم است، با هم مخلوط میکنیم. سپس خمیر را باز کرده و با یک قالب گرد، آن را قالب می زنیم (مثل در قابلمه)
غذای امروزی: حلقه مرغ و ریحون حلقه مرغ و ریحون

مواد لازم برای تهیه غذا:

ـ فیله مرغ آبپز یک پیمانه
ـ قارچ سرخ شده نصف پیمانه
ـ سس مایونز، 2 قاشق غذاخوری
ـ ریحون خورد شده، به مقدار لازم
ـ نصف پیمانه پنیر پیتزا
ـ یک پیمانه پودر سیر
ـ نمک و فلفل به دلخواه
ـ خمیر به میزان لازم

شیوه پخت

در آغاز کار، نخست همه موادی که برای تهیه این مرغ لازم است، با هم مخلوط میکنیم.
سپس خمیر را باز کرده و با یک قالب گرد، آن را قالب می زنیم (مثل در قابلمه). پس از آن، خمیر را به شش قسمت مساوی تقسیم می کنیم و مثل شکل داخل ظرف پیرکس می چینیم و بعد از آن، از موادی که آماده کردیم (مخلوط همه موارد با هم) روی آن می ریزیم و خمیر را روی موارد می کشیم.

پس از انجام این مراحل، زرده تخم مرغ و زعفران را روی قسمت های خمیری زده و در پایان مقداری کنجد
روی آن می پاشیم.

البته می توانیم برای قسمت هایی که خمیر ندارد، پنیر پیتزا ریخته و در پایان ظرف غذا را داخل فر با دمای 180 به مدت 45 دقیقه (بسته به نوع فر) می گذاریم.













bato-adv
bato-adv
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مریم
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۰ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۲
0
0
خمیر چطور تهیه میشه؟
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv