آشنایی با طرز تهیه شیرینی آلمانی
bato-adv
کد خبر: ۵۸۱۳
تاریخ انتشار: 2015 July 25    -    ۰۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۰
bato-adv
bato-adv
در این مطلب که توسط یکی از بینندگان «تابناک با تو» ارسال شده است طرز تهیه شیرینی آلمانی را به شما آموزش می دهیم.
آشنایی با طرز تهیه شیرینی آلمانی در این مطلب که توسط خانم زهرا... یکی  از بینندگان تابناک باتو ارسال شده است طرز تهیه شیرینی آلمانی را به شما آموزش می دهیم.

آشنایی با طرز تهیه شیرینی آلمانی


مواد لازم:

پودرقند                             100گرم
روغن جامد                        300گرم
شربت بار یا عسل گرم        60گرم
شیر                                  60گرم
وانیل                                مقدار لازم
تخم مرغ                           1عدد
آرد                                   600گرم
مارمالاد یا ژله مغزی یا شکلات (برای تزیین)    به مقدار لازم

طرز تهیه:

*درابتدا روغن وپودرقند را باهم مخلوط می کنیم به صورتی که نرم وپوک شود.
*به ترتیب شربت یاعسل، تخم مرغ، شیر ووانیل را اضافه می کنیم و همه اینها را با هم مخلوط می کنیم.(نباید مواد را زیاد هم بزنیم فقط در حد مخلوط شدن ویکدست شدن)
*بعد آرد را اضافه می کنیم وبا قاشق به آرامی فقط در حد یکدست شدن کامل به هم می زنیم نه بیشتر.
*خمیر کمی حالت چسپنده دارد که با قرار گرفتن در یخچال درست می شود.
*خمیر را در نایلون در یخچال می گذاریم تا خنک شود وبتوان آن را قالب زد(یک تا دو ساعت)
*بعد خمیر را از یخچال خارج می کنیم وآن را روی مابین دو نایلون به ضخامت 2 میل باز کرده وقالب می زنیم.برای قالب زدن می توانیدمقار خیلی کم آرد زیر خمیر بپاشید.
*شیرینی های قالب زده را به مدت 20دقیقه با حرارت 150درجه در فر قرار می دهیم.شیرینی ها باید کمی تغییر رنگ دهند.



نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
آخرین اخبار