ماکارونی های صدفی با مغز گوشت
کد خبر: ۵۴۲۸۳
تاریخ انتشار: 2016 November 08    -    ۱۸ آبان ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۷
bato-adv
bato-adv
ماکارونی جزو علاقه مندی های خیلی ها محسوب می شود. در این مطلب به ماکارونی های صدفی بزرگ نیاز داریم که داخل آنها را با مواد خوشمزه پُر کنیم و درون فر قرار دهیم. همین!
طرز تهیه ماکارونی با مغز گوشت
 
ماکارونی های صدفی با مغز گوشت
 
ماکارونی جزو علاقه مندی های خیلی ها محسوب می شود. در این مطلب به ماکارونی های صدفی بزرگ نیاز داریم که داخل آنها را با مواد خوشمزه پُر کنیم و درون فر قرار دهیم. همین!
 
مواد لازم:

  • ماکارونی صدفی بزرگ (18) عدد
  • گوشت چرخ کرده (250) گرم
  • سیر (1) قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی (3) قاشق غذاخوری
  • سبزی های معطر (1) پیمانه
  • فلف سیاه (1) قاشق چایخوری
  • پنیر ریکوتا (1/2) پیمانه
  • پنیر موزارلا (1/2) پیمانه
  • نمک (1) قاشق چایخوری  
طرز تهیه:

1-فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن میکنیم و سپس ماکاروانی هارا به مدت 20 دقیقه می گذاریم درون آب شور بجوشد و سپس بلافاصله درون ظرف آب سرد با چند تکیه یخ بزرگ میریزیم.
 
طرز تهیه ماکارونی با مغز گوشت 
 
2-سپس گوشت را تفت می دهیم تا هنگامی که بپزد.
 
طرز تهیه ماکارونی با مغز گوشت 
 
3-سیر را اضافه میکنیم.
 
طرز تهیه ماکارونی با مغز گوشت 
 
4-سپس رب را اضافه میکنیم وهم میزنیم.
 
طرز تهیه ماکارونی با مغز گوشت 
 
5-سپس سبزی های معطر مانند جعفری، گشنیز، آویشن را اضافه میکنیم و تفت می دهیم.
 
طرز تهیه ماکارونی با مغز گوشت 
 
6-تابه را از روی گاز بر میداریم و پنیر موزارلا و پنیر ریکوتا تارا اضافه میکنیم و به خوبی با مواد ترکیب میکنیم.
 
طرز تهیه ماکارونی با مغز گوشت 

7-داخل صدف هارا با مواد پر میکنیم وبه مدت 30 الی 35 دقیقه درون فر میکذاریم تا هنگامی که پنیر ها آب شود و روی صدف ها طلایی پس از پخت غذای شما آماده می شود.
 
دست ساز
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv