طرز تهیه سوپ ذرت با گوجه تازه
کد خبر: ۵۲۰۹۰
تاریخ انتشار: 2016 October 16    -    ۲۵ مهر ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۴
سوپ ذرت با گوجه ی تازه را می توانید برای تعداد زیادی مهمان تهیه کنید و در کنار هم از خوردن آن لذت ببرید.
طرز تهیه سوپ ذرت با گوجه تازه

 
طرز تهیه سوپ ذرت با گوجه تازه
 
سوپ ذرت با گوجه ی تازه از مجموعه دستورغذایی هایی است که سایت ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است. این غذا را می توانید برای تعداد زیادی مهمان تهیه کنید و در کنار هم از خوردن آن لذت ببرید.

 
مواد لازم:

کره  ۴ قاشق غذاخوری
پیاز ۲ عدد متوسط
برگ آویشن ۲ قاشق چای خوری
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه  به میزان لازم
ذرت  ۱۰ پیمانه
آب  ۵ لیوان
گوجه فرنگی  ۳ عدد متوسط
برگ ریحان  ۱/۴ پیمانه
روغن زیتون به میزان لازم

طرز تهیه

1-در قابلمه ای کوچک روی حرارت متوسط رو به بالا کره را آب کنید. پیاز و برگ آویشن را در آن بریزید و برای حدود ۵ دقیقه تا نرم شوند، تفت دهید. به آن ها ۱ قاشق غذاخوری نمک و نصف قاشق غذاخوری فلفل سیاه بزنید.

2-ذرت را به همراه ۴ لیوان آب به آن ها اضافه کنید و بجوشانید. حرارت را کم کنید، درب ظرف را بگذارید و برای ۵ دقیقه بپزید.

3-سوپ را در چند قسمت در مخلوط کن و یا غذاساز بریزید و کمی بزنید. در صورت تمایل می توانید آن را با اضافه کردن ۱ لیوان آب رقیق کنید.

4- قبل از سرو سوپ را گرم کنید. همچنین گوجه فرنگی، ریحان و ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون را با هم ترکیب کنید. به آن ها نمک و فلفل سیاه بزنید.

5-کمی از ترکیب گوجه فرنگی و کمی روغن زیتون روی سوپ بریزید و آن را میل کنید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی سوپ ذرت با گوجه ی تازه:

1- پیاز را خرد کنید.

2- گوجه ها را به قطعات نیم سانتی متری خرد کنید.

3- برگ های ریحان را خرد کنید.

آشپزباشی
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار