طرز تهیه پفک نمکی خانگی
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۴۸۵
تاریخ انتشار: 2015 June 03    -    ۱۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۷
bato-adv
bato-adv
نکته: این پفک خوشمزه نیازی به رنگ نداره و مقوی و مفیده و مواد افزودنی و نگهدارنده ‌ندارد.
مواد لازم

آرد ۱۰۰گرم

کره ۹۰ گرم

پنیر رنده شده ریز و نرم (چدار یا گودا) ۱۰۰ گرم

طرز تهیه پفک نمکی خانگی

روش تهیه

فر رو از قبل گرم کنید. کره رو به مدت ۴۵ ثانیه در ماکروفر گرم کنید تا نرم بشه. آرد و پنیر رو اضافه کنید و با چنگال مخلوط کنید و ازش خمیری نرم درست کنید. در صورت تمایل می‌تونید از قالب‌های گرد کوچک برای شکل دادن به پفک استفاده کنید. با خمیر توپ‌های کوچکی تهیه کنید. با این مقدار حدود ۲۴ عدد خمیر گرد و کوچک تهیه می‌شه. قلقلی‌ها را روی کاغذ مخصوص فر که از قبل کمی چرب کردید روی سینی قرار بدین و با دست کمی فشار بدید تا صاف بشه. سپس در فر با درجه ۱۹۰ سانتیگراد به مدت حدود ۱۲ دقیقه تا وقتی که روی پفک‌ها طلایی بشه بپزید. زمان به حرارت فر شما بستگی داره.

نکته: این پفک خوشمزه نیازی به رنگ نداره و مقوی و مفیده و مواد افزودنی و نگهدارنده هم نداره.

منبع: گروه آشپزی و خانه‌داری ایران فروم
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv