سازمان غذا و دارو، سیروس بلندنظر در عین حال خاطرنشان کرد که نظارت
بر تولید و عرضه انواع گوشت و فرآورده های خام دامی در حیطه نظارت و
اختیارات سازمان دامپزشکی کشور است.
این کارشناس فرآورده های گوشتی اداره کل نظارت بر فرآورده های غذایی
سازمان غذا و دارو گفت: فقط فرآوردههای غذایی گوشتی دارای مجوزهای بهداشتی
از معاونتهای غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشکی و اداره کل نظارت بر
فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو، مطابق با معیارها و مقررات ملی و
بهداشتی است؛ ضمن اینکه سازمان غذا و دارو آنها را تایید میکند.
نسيم آنلاين