خصوصیات درمانی سبزی جعفری و جوشانده آن
کد خبر: ۴۰۲۶۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2016 June 17    -    ۲۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۳
این سبزی با طراوت علاوه بر داشتن طعم و مزه خاص و منحصر به فردش، از ارزش غذایی بالا و فواید بسیاری نیز برخوردار است. نوشیدن «جوشانده جعفری» هنگام ناشتا و یا ساعتی قبل از خوردن غذا، تأثیرات شگفت انگیز مثبتی بر سلامتی افراد دارد که به نمونه هایی از آن اشاره می کنیم؛
خصوصیات درمانی سبزی جعفری و جوشانده آن اختصاصی «تابناک باتو»؛ جعفری، یکی از سبزی های پرطرفدار است که در تهیّه غذاهای مختلف از آن استفاده می شود. این سبزی با طراوت علاوه بر داشتن طعم و مزه خاص و منحصر به فردش، از ارزش غذایی بالا و فواید بسیاری نیز برخوردار است.
 
خصوصیات درمانی سبزی جعفری و جوشانده آن 

نوشیدن «جوشانده جعفری» هنگام ناشتا و یا ساعتی قبل از خوردن غذا، تأثیرات شگفت انگیز مثبتی بر سلامتی افراد دارد که به نمونه هایی از آن اشاره می کنیم؛

• جعفری منبع کلسیم است. میزان کلسیم موجود در جعفری هم پایه شیر و سایر مواد لبنی است.
• این سبزی یک چربی سوز قوی است و نوشیدن جوشانده آن باعث کاهش وزن می شود.
• جعفری برای درمان کیسه صفراء و بیماری های کبدی دارویی اثربخش است.
• افرادی که به کم خونی مبتلا هستند، می توانند با گنجاندن مقادیری از سبزی جعفری در وعده های غذایی خود و یا نوشیدن جوشانده آن روزانه به مقداری متعادل، بیماری خود را درمان کنند.
• جوشانده جعفری به ترمیم بافت های آسیب دیده بدن و تکوین رگ ها (رشد رگ های خونی جدید)کمک می کند و روند گردش خون را بهبود می بخشد.
• این سبزی پر خاصیّت ماهیچه ها و عضلات بدن را تقویت و قدرت حافظه را بالا می برد و از ابتلا به فراموشی جلوگیری می کند.
• جوشانده جعفری برای درمان سنگ کلیه مفید است و نمک و سموم انباشته در کلیه ها را از بین می برد و درد کلیه هارا تسکین می بخشد.
• جعفری از رشد سلول های سرطانی جلوگیری می کند، ادرار آور است و به دلیل داشتن اسید فولیک از تصلب شرایین و سکته های قلبی ممانعت می کند.
• جعفری معده را تصفیه می کند و بوی بد دهان را از بین می برد.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
mashsaeed
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۵۶ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۸
0
0
کاش طرز تهیه جوشانده رو هم میزاشتین
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار