جوشانده دانه های هندوانه وخواص شگفت انگیز آن
کد خبر: ۳۷۵۴۶
تعداد نظرات: ۸ نظر
تاریخ انتشار: 2016 May 22    -    ۰۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۵
جوشانده دانه هندوانه و نتیجه ای که شما را شگفت زده خواهد کرد؛
اما مطمئن باشید اگر فواید دانه های هندوانه را بدانید آن ها را دور نخواهید انداخت؛ پس دانه ها را جدا کنید و بجوشانید، نتیجه شما را شگفت زده خواهد کرد.
جوشانده دانه های هندوانه وخواص شگفت انگیز آن  اختصاصی «تابناک باتو»، روزهای گرم سال آرام آرام از راه می رسند. در هوای گرم شاید هیچ روشی بهتر از خوردن برش هایی از هندوانه نتواند گرمای هوا و خستگی ناشی از آن را از تن ما بیرون کند. هندوانه ها با پوست های تُرد و سبز رنگ و پالپ های قرمز آبدارشان، بسیار مناسب فصل گرما هستند؛ اما وقتی شما از این میوه خوشمزه می خورید، به دانه های کوچک آن توجهی نمی کنید و آن ها را جدا کرده و دور می اندازید و دلیل آن هم این می تواند باشد که فواید و مزایای دانه های هندوانه هنوز هم برای بسیاری از ما ناشناخته است.
 
جوشانده دانه های هندوانه وخواص شگفت انگیز آن 

اما مطمئن باشید اگر فواید دانه های هندوانه را بدانید آن ها را دور نخواهید انداخت؛ پس دانه ها را جدا کنید و بجوشانید، نتیجه شما را شگفت زده خواهد کرد.

بنا بر این گزارش، دانه های هندوانه دارای پروتئین های ضروری برای بدن، ویتامین B، تیامین ها، نیاسین ها و مواد معدنی همچون منیزیم هستند. این دانه های کوچک پرخاصیت سرشار از پتاسیم، منگنز، آهن، روی، فسفر و مس نیز هستند. دانه هندوانه سرشار از فیبر بوده، در نتیجه برای سلامت دستگاه گوارش مفید است.
 
جوشانده دانه های هندوانه وخواص شگفت انگیز آن 

همچنین دانه های هندوانه دارای مواد ضروری برای درمان انگل های روده ای، هپاتیت و التهاب بدن و آنتی اکسیدان های قوی هستند. از تصلب شرایین و گرفتگی رگ ها جلوگیری می کنند و جوشانده دانه های هندوانه باعث از تخلیه آسان سنگ کلیه می شود.

و اما «دستورالعمل شگفت انگیز»!
 
جوشانده دانه های هندوانه وخواص شگفت انگیز آن 

بیست تا سی عدد از دانه های هندوانه را جدا کنید، آن ها را خُرد کرده و بسایید. دانه های خرد شده را درون دو لیتر آب بریزید و بگذارید به مدت پانزده دقیقه بجوشد. این مایع را دو روز پشت سر هم بنوشید و در روز سوم از خوردن صرف نظر کنید و پس از وقفه یک روزه دوباره از آن بنوشید. تا چند هفته این روند را ادامه دهید. نتایج جالب و قابل توجهی را خواهید دید،.نتیجه شما را شگفت انگیز خواهد کرد.
سعیده ملایی


نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۳ - ۱۳۹۵/۰۳/۰۲
1
5
واقعا؟. ممنون
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۴۵ - ۱۳۹۵/۰۳/۰۲
0
5
با توجه به اینکه تا کنون کسی این نسخه را عمل نکرده است. لطفا هر کس که چندهفته این کار را کرد نتایج آنرا بگوید.
اگر هم در شرایطی نبود که خودش بگوید از اطرافیان ایشان این انتظار هست!!!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۰۶ - ۱۳۹۵/۰۳/۰۳
0
4
نتیجشو الان بگو خوب شاید ما نخوایم شگفت زده بشیم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۴:۲۴ - ۱۳۹۵/۰۳/۰۳
2
0
نتیجه شگفت انگیز را شما بفرمایید نه اینکه یک ملت امتحانش کنه تا به نتیجه برسه.اون ویتامین یا املاحی که فرمودید هم قابل اثبات نیست هم اینکه در صورت وجود مربوط به خاک هست که در همه محصولات کشاورزی وجود دارد و اختصاص به هندوانه ندارد.ممنونم
زهرا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۶ - ۱۳۹۵/۰۳/۰۳
0
3
حالا هندوانه را با دونش بخورید ، حتما در آفرینش دانه هندوانه هم حکمتی وجود داشته
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۹ - ۱۳۹۵/۰۳/۰۳
1
2
خوردن هندوانه با پوست هم مفید میتونه باشه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۲ - ۱۳۹۵/۰۳/۰۳
0
4
من پالم خوردم نمردم. حالا دونه هندوانه که چیزی نیست
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۰۸ - ۱۳۹۵/۰۳/۰۶
0
0
تاثیر هندوانه روی سنگ کلیه رومن تایید میکنم
باید هندونه رو به صورت درسته آب پز کرد و پس از آبپز،شدن پوست گرفت و تمام محتویات درونش را کاملا میکس و له کرد و کاملا استفاده کرد
خیلی زود سنگ دفع میشه
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار