مواد لازم:برنج 1 کیلو
كلم خرد شده 1کیلو
سبزی (شوید، تره، ترخان، ریحان) خرد شده نیم کیلو
پیاز 2عدد
روغن به اندازه کافی
نمک به اندازه کافی
فلفل به اندازه کافی
آبلیمو به اندازه کافی
مواد لازم جهت كوفته ریزه: گوشت چرخ كرده 300گرم
آرد نخود چی 4 قاشق غذا خوری
پیاز 1عدد
روغن به میزان کافی
نمک به میزان کافی
فلفل به میزان کافی
زردچوبه به میزان کافی
طرز تهیه:برنج را با مقداری نمك چند ساعت قبل خیسمیكنیم، كلمها را پوست كنده و به صورت خلال خرد و با نمك و فلفل و زرد چوبه سرخمیكنیم و در حین سرخ شدن دو قاشق آبلیمو به آن اضافهمیكنیم.
سبزی را پس از اینكه تمیز كردیم شسته و خوب خردمیكنیم.برنج را با نصف قاشق مربا خوری زرد چوبهمیجوشانیم، آبكشمیكنیم، سبزی و كلم سرخ شده را در صافی با برنج مخلوطمیكنیم و در قابلمهمیریزیم و دممیكنیم.
طرز تهیه كوفته ریزه:
پیاز را روی گوشت چرخ كرده رندهمیكنیم. آرد نخودچی، نمك،فلفل و زرد چوبه را اضافهمی كنیم و خوب ورزمیدهیم.و آنها را به صورت كوفته ریزه درمیآوریم و سرخمیكنیم.. پیاز را هم خرد و سرخمیكنیم.
كوفتهها را وسط پلومیگذاریم تا همراه پلو دم بكشد.وقتی پلو دم كشید آن را در دیسمیكشیم و با پیاز سرخ شده تزیینمیكنیم.
نكته1:برای اینكه پیاز سرخ شده ترد و خوش رنگ شود پیاز را كه خردمیكنیم مقداری نمك به آنمیزنیم، بعد سرخمیكنیم.
نكته2:می توانیم از كلم سر(قمری) یا كلم برگ استفاده كنیم.
منبع:بیتوته
یکی اینکه کلم باید حتما قمری باشه مگر اینکه فصلش نباشه و کلمها که خلالی خرد شده به همراه سبزیجات قبل از لای پلو گذاشته شدن یک تفت بخوره و کمی با آبلیو مزه دار بشه عالی میشه
ممنون از آموزش خوبتون
یکی اینکه کلم باید حتما قمری باشه مگر اینکه فصلش نباشه و کلمها که خلالی خرد شده به همراه سبزیجات قبل از لای پلو گذاشته شدن یک تفت بخوره و کمی با آبلیو مزه دار بشه عالی میشه
ممنون از آموزش خوبتون