طرز تهیه آش زرشک
کد خبر: ۳۶۴۵۲
تاریخ انتشار: 2016 May 13    -    ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۴
bato-adv
bato-adv
ابتدا برنج و لپه را از قبل بشویید و خیس کنید و 4 تا 5 لیوان آب روی آنها بریزید و بپزید. سبزی را خرد کرده و به آش اضافه کنید.
مواد لازم:

 برنج: 2 لیوان
سبزی آش: 700 گرم خرد شده
فلفل تند: چند عدد خرد شده،
 لپه: دوسوم لیوان،
آب زرشک: 2 لیوان،
نمک و زرد‌چوبه: به میزان لازم، پیاز داغ: 3 قاشق غذا‌خوری
 نعنا داغ: به میزان لازم و
گلپر: به میزان لازم
 
طرز تهیه آش زرشک
 
طرز تهیه:

ابتدا برنج و لپه را از قبل بشویید و خیس کنید و 4 تا 5 لیوان آب روی آنها بریزید و بپزید. سبزی را خرد کرده و به آش اضافه کنید.پیاز را سرخ کرده و همراه نمک و زرد‌چوبه و کمی گلپر به آش افزوده و بگذارید آش پخته و تقریبا سفت شده و جا بیفتد.
بعد آن را از روی حرارت بردارید و آب زرشک را در آش ریخته و در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با گلپر، نعنا داغ و کمی زرشک سرخ شده تزئین کنید و میل کنید.
لازم به ذکر است که می‌توانید آب زرشک را هم در این آش بریزید.
 
آشپزی مثبت
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv