طرز تهیه کوکوی بادمجان
کد خبر: ۲۸۵۱۴
تاریخ انتشار: 2016 February 21    -    ۰۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۸
این نوع کوکو بادمجان بسیار لذیذ می باشد و در سریعترین زمان ممکن آماده می شود.
طرز تهیه کوکوی بادمجاناین نوع کوکو بادمجان بسیار لذیذ می باشد و در سریعترین زمان ممکن آماده می شود.

مواد لازم برای 4 نفر:

بادمجان، دو عدد متوسط

سیب زمینی، دو عدد کوچک

پیاز، یک عدد متوسط

تخم مرغ، دو عدد متوسط

نمک و فلفل و زردچوبه، به مقدار لازم

روغن، به مقدار لازم

طرز تهیه کوکوی بادمجان

طرز تهیه:

* سیب زمینی ها را آب پز کرده و رنده می کنیم.

* بادمجان و پیاز را رنده می کنیم و با سیب زمینی رنده شده مخلوط می کنیم. تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد اضافه می کنیم و نمک و فلفل و زردچوبه را به مواد می افزاییم و بطور کامل مواد را مخلوط می کنیم.

* روغن را داخل ماهی تابه د اغ کنید و مواد کوکو را در آن بریزید و سرخ کنید.

* حرارت باید ملایم باشد تا کوکو مغز پخت شود.

جام نیوز
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار