اسنک اسفناج ، یک میان وعده خوشمزه
کد خبر: ۲۷۱۶۷
تاریخ انتشار: 2016 February 08    -    ۱۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۴
اسفناج یکی از مواد غذایی به اصطلاح خون ساز برای بدن است. به همین دلیل به جز گیاهخواران، خوردن آن به همه افراد توصیه می شود.
اسنک اسفناج ، یک میان وعده خوشمزهدر این مطلب طرز تهیه اسنک اسفناج را به شما آموزش می دهیم.

مواد اولیه:

نان تست 10 عدد
گوجه فرنگی (رنده شده)  3 عدد
پیاز (خرد شده) 2 عدد
سیر (رنده شده) 2 حبه
نمک ، فلفل و روغن به میزان لازم
اسفناج (خرد شده) نیم کیلو
پنیر پیتزا 100 گرم

اسنک اسفناج ، یک میان وعده خوشمزه

طرز تهیه:

1- پیاز رو تفت بدید تا طلائی بشه بعد سیر واسفناج رو اضافه کنید و خوب تفت بدید تا اسفناج کامل پخته بشه بعد گوجه فرنگی و نمک و فلفل رو افزوده اجاز بدید تا غذا کاملا آبش کشیده بشه.

2- ساندویج ساز رو چرب کنید ، نون تستها رو بچینید روش و ازمایع اسفناج روی نونها قرار بدید.

3- بعد روی هرنون یه تیکه پنیر قرار بدید.

4- روی اونها مجددا" نون تست قرارداده و روی نونها رو با قلم مو چرب کنید در ساندویج ساز رو بسته و بنا به سلیقه خودتون اسنک ها روتهیه کنید، من زیاد سرخ نکردم همین که طلائی شد برداشتم اما شما میتونید هرقدر که مایل بودید سرخ کنید.

سوران
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار