چای مراکشی
چایی شیرین با طعم نعناع
زمان آمادهسازی: 10 دقیقه
نفرات سرو: 4 نفر
مواد لازمآب جوش / به مقدار لازم
چای سبز دانهریز (باروتی) المان جایگزین / 2 قاشق سوپ خوری
نعناع تازه (پاک و خردشده) / 8 برگ
شکر (نرم و دانهریز) / 2 قاشق سوپخوری
چای مراکشی فقط یک نوشیدنی نیست، بلکه نشانهای از مهماننوازی و پایبندی به سنت است. مراکشیها در هر نشست حداقل دو تا سه فنجان از این، چای ملایم و شیرین را مینوشند و نوشیدن کمتر از این مقدار، توهین به میزبان محسوب میشود.
روش تهیه1.کمی آب جوش در قوری بگردانید، سپس آن را خالی کنید. چای سبز دانهریز را در قوری بریزید؛
2. 4/1 پیمانه آب داغ به قوری بیفزایید و اجازه دهید به مدت یک تا دو دقیقه بماند، سپس آبِ آن را خالی کنید؛
3. برگ تازه نعناع و شکر را به قوری اضافه کنید؛
4. چهار پیمانه آب جوش به قوری بیفزایید، سپس قوری را روی حرارت قرار دهید تا به مدت پنج دقیقه دم بکشد؛
5. پس از دمکشیدنِ چای، ابتدا آن را در یک استکان ریخته و مجدداً به قوری برگردانید. این کار را چند مرتبه انجام دهید؛
6. در زمان سرو این چای، باید قوری را کمی بالاتر گرفته و چای را از ارتفاع بالا در استکان بریزید تا روی آن کمی کفِ چای جمع شود.
جایگزیندر صورت عدم دسترسی به چای سبز دانهریز، میتوانید از چای سبز معمولی استفاده کنید.
این کار به شدت توهین آمیز محسوب میشد.