طرز تهیه ماهی شکم‌پر
کد خبر: ۲۲۰۱۲
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: 2015 December 24    -    ۰۳ دی ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۸
bato-adv
bato-adv
ابتدا ماهی را تمیز کرده و بشویید. همه قسمت‌های ماهی را با نمک و آبلیمو یا سرکه آغشته کرده و طعم‌دار کنید.
مواد لازم:

ماهی: یک عدد،
گشنیز: 100 گرم، ‌
پیاز: یک عدد ،
سیر رنده شده: 3 عدد ،
گردو چرخ شده: نصف لیوان ،
تمبر هندی: صاف شده نصف لیوان ،
نمک، فلفل و آبلیمو و سرکه : به میزان لازم ،
آرد سوخاری: به میزان لازم

تصویر طرز تهیه ماهی شکم‌پر

طرز تهیه:

ابتدا ماهی را تمیز کرده و بشویید. همه قسمت‌های ماهی را با نمک و آبلیمو یا سرکه آغشته کرده و طعم‌دار کنید.

گشنیز را خرد کرده و با سیر رنده شده آن را تفت دهید. پودر گردو، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده و در نهایت تمبر هندی را روی مواد بریزید و چند دقیقه بجوشانید.

بعد شکم ماهی را با این مواد پر کنید و با نخ یا خلال دندان آن را ببندید. ماهی را در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید.

دقت کنید همه قسمت‌های ماهی را یکنواخت سرخ کنید. همچنین می‌توانید ماهی شکم‌پر را درون فر از قبل گرم شده به مدت 35 تا 45 دقیقه با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار داده و روی ظرف محتوی ماهی را با ورق آلومینیوم بپوشانید تا کاملا مغز پخت شده و در انتها 10 دقیقه روی ماهی را باز کنید و کمی کره یا روغن روی ماهی بریزید و گریل را روشن کرده تا ماهی طلایی شده و سپس از فر بیرون بیاورید.

اطراف ماهی آماده شده را با زیتون و چند برش لیمو و جعفری تازه تزئین کنید و میل کنید.

جام جم
bato-adv
bato-adv
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
United Kingdom
|
۰۱:۳۰ - ۱۳۹۴/۱۰/۰۶
0
0
حتما پیاز را هم بصورت خام به همراه خوراک آماده شده می خوریم !
خودم
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۵:۰۷ - ۱۳۹۴/۱۰/۰۶
0
0
الو چرا نداره!!!بعدشم همه حسنه ماهي شكم پر به سالم بودنشه نه اينكه تو روغن سرخ كنيم.همون روش فر بهتره نيازيم به گريلم نداره
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv