پیتزای سیب زمینی پیاز
کد خبر: ۲۰۶۵۵
تاریخ انتشار: 2015 December 10    -    ۱۹ آذر ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۲
پيتزاي بدون خمير هم يكي از انواع پيتزاها يا شبه‌پيتزاهاست كه هم طعم خوبي دارد و هم ارزان است.
مواد لازم براي 2 تا3 نفر:

 400گرم سيب‌زميني متوسط
 3 ق س روغن زيتون
 2 حبه سير (ريز خرد شده)
1 عدد پياز قرمز درشت
(حلقه‌حلقه خرد شود)
مقداري برگ رزماري خشك
 نمك و فلفل سياه به مقدار لازم
پنير پيتزا به مقدار لازم

پیتزای سیب زمینی پیاز

طرز تهیه:

پيتزاي بدون خمير هم يكي از انواع پيتزاها يا شبه‌پيتزاهاست كه هم طعم خوبي دارد و هم ارزان است.

1 فر اجاق گاز را با دماي 220 درجه سانتي‌گراد، 425 درجه فارنهايت يا شماره هفت روشن كنيد. سيب‌زميني‌ها را در قابلمه‌اي حاوي مقداري آب و كمي نمك بپزيد و پس از پخت در سبدي بريزيد و زير شير آب سرد بگيريد تا خنك شود.

2 سيب‌زميني‌ها را پوست كنده و حلقه‌حلقه كنيد. داخل تابه‌اي مقداري روغن بريزيد و حلقه‌هاي سيب‌زميني را همراه با سير به مدت پنج تا هشت دقيقه تفت دهيد. سپس سيب‌زميني‌ها را زيرورو كنيد تا بپزند.

3 با توجه به اينكه اين پيتزا تنها شكل و شمايلي شبيه پيتزا دارد و از خمير آن خبري نيست لازم است شما سيني‌اي مخصوص پيتزا از جنس استيل يا حتي فويل آلومينيوم -آن هم  به شكل دايره و قطر 25 يا 30 سانتي‌متر- تهيه كرده و سپس كف آن را با روغن چرب كنيد. پس از آن ابتدا يك لايه پياز و سپس در لايه بعدي سيب‌زميني حلقه شده بچينيد.

4 پنير موزارلا را به همراه برگ‌هاي رزماري و فلفل سياه خرد شده روي سيب‌زميني‌ها بريزيد و 15 تا 20 دقيقه در فر قرار دهيد تا روي پيتزا طلايي شود.

آشپزی مثبت

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار