توصیه به زائران اربعین حسینی در هنگام سفر به کربلا
کد خبر: ۱۸۹۷۹
تاریخ انتشار: 2015 November 23    -    ۰۲ آذر ۱۳۹۴ - ۲۲:۴۹
با وجودی که بیشتر مسمومیت های غذایی معمولا در مدت 24 ساعت برطرف می شوند اما برخی از آنها مانند مسمومیت با غذای کنسروی می تواند کشنده باشد.
رعایت نکاتی ساده برای پیشگیری از مسمومیت غذایی در سفر

به گزارش «تابناک باتو»، غذاهای مسموم کننده ممکن است بو و یا مزه ناخوشایندی نداشته باشند.

با وجودی که بیشتر مسمومیت های غذایی معمولا در مدت 24 ساعت برطرف می شوند اما برخی از آنها مانند مسمومیت با غذای کنسروی می تواند کشنده باشد.

در صورت استفاده از غذاهای کنسرو شده در هنگام سفر، با جوشاندن 20 دقیقه از مسمومیت کشنده بوتولیسم پیشگیری می شود.

 هرگز غذاهای پخته شده را بیش از 2 ساعت در دمای محیط رها نکنید و برای دوباره گرم کردن غذاهای باقی مانده، آنها را تا 74 درجه سانتی گراد گرما دهید تا غذا بخار کند و همچنین غذاهای بیش از 2 روز باقی مانده را مصرف نکنید.

همیشه پیش از آماده کردن یا خوردن غذا، دست هایتان را با صابون بشوئید، چون نوعی اسهال میکروبی در طول سفر و به دلیل رعایت نکردن بهداشت، قابل انتقال است.

بنا بر این گزارش، علائم و نشانه های برخی مسمومیت های غذایی با تاخیر ظاهر می شود و ممکن است 12 تا 24 ساعت پس از مصرف غذای آلوده در فرد مسموم بروز کند.

سردرد، تب، خستگی، تهوع، استفراغ، اسهال شدید، کم شدن آب بدن و ضعف و سردرد از جمله علائم مسمومیت است.

در هنگام سفر از حمل گوشت و تخم مرغ خام و فرآورده های لبنی با ماندگاری کوتاه مدت خودداری شود چون به سرعت دچار فساد می شوند.

در پایان باید گفت، اگر ماده غذایی دارای ظاهر یا بوی ناخوشایندی باشد به هیچ عنوان آن را نچشید.
حسین عبدالعزیزی، کارشناس مواد غذایی
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار