مخاطرات احتمالی مصرف عسل
کد خبر: ۱۸۲۶۸
تاریخ انتشار: 2015 November 18    -    ۲۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۶
همچنین عسل می تواند حاوی آندوسپوربوتولینیوم باشد که به بوتولیسم (یک مسمویت حاد غذایی که منجر به فلج شدن عضلات تنفسی میشود) منجر شود؛ بنابراین استفاده آن (حتی انواع پاستوریزه) در کودکان زیر یک سال توصیه نمی شود.
عسل مزایا و مخاطرات:++++++++++ عسل بر اساس رنگ و شفافیتش طبقه بندی می شود. معمولا عسل روشن تر قیمت بالاتری داری و طعم عسل بر اساس پوشش گیاهی که زنبور در آن پرورش می یابد متفاوت است.

عسل در انواع پاستوریزه و فله در بازار موجود است. عسل فله ای به دلیل وجود ذرات گرده میتواند در بهبود حساسیت فصلی مؤثر باشد.

بر اساس داده های مرکز ملی غذا در ایالات متحده هر قاشق عسل حاوی 64 کالری و 17.3 گرم کربوهیدرات و فاقد پروتئین و چربی است.

مزایای احتمالی عسل


1 : سازمان بهداشت جهانی عسل را به عنوان یک ضد سرفه طبیعی  پیشنهاد کرده است. مطالعات پژوهشگاه پن استیت در سال 2007 نشان داده عسل در کاهش سرفه های شبانه و بهبود کیفیت خواب در کودکان مبتلا به عفونت های تنفسی فوقانی در مقایسه با داروی دکسترومتورفان مؤثر تر است.

2  بهبود سوزش سر دل، مطالعات نشان می دهد عسل به واسطه داشتن ویسکوزیته بالا، می تواند قسمت های فوقانی دستگاه گوارش را بپوشاند و از بالا آمدن اسید معده و سوزش سر دل جلو گیری کند.

3  ضد باکتری طبیعی، عسل حاوی پروتئینی به نام دفسین 1 است که توانایی از بین بردن باکتری ها را دارد. عسل غیر پاستوریزه را میتوان روی پوست سالم مالید، ولی باید مراقب بود تا با زخم تماس پیدا نکند.

مخاطرات احتمالی مصرف عسل

عسل به عنوان یک منبع قندی شناخته میشود و انجمن قلب آمریکا پیشنهاد میکند که هر خانم نهایتا 100 کالری در روز و هر مرد 150 کالری را از منابع قندی تأمین کند که این مقدار کمی بیش از دو قاشق غذا خوری برای خانم ها و سه قاشق برای آقایان است.

همچنین عسل می تواند حاوی آندوسپوربوتولینیوم باشد که به بوتولیسم (یک مسمویت حاد غذایی که منجر به فلج شدن عضلات تنفسی میشود) منجر شود؛ بنابراین استفاده آن (حتی انواع پاستوریزه) در کودکان زیر یک سال توصیه نمی شود.
مترجم امیر ربیعی
 


نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار