مواد لازم برای خمیر
125 گرم آرد (یک پیمانه)
50 گرم کنجد
25 گرم سبوس گندم
70 گرم کره
100 گرم شکر
2 /1 ق چ وانیل
8 /1 ق چ نمک
1 عدد تخممرغ
مواد لازم برای کرم کاستارد
2 /1 1 پیمانه شیر سرد
2 /1 پیمانه پودر قند
1 ق س آرد
2عدد زرده تخممرغ
1 ق س کره
2/1 ق س وانیل
1 ق س نشاسته ذرت
مواد لازم برای روی تارت
4 عدد سیب قرمز
4 /1 پیمانه آبلیمو
طرز تهیه:
1 ابتدا برای آماده کردن خمیر تارت آرد را درظرفی بریزید. کره را بهصورت مکعبی خرد کرده و اضافه کنید. با نوک انگشت کره را به خورد آرد بدهید. بعد شکر، تخممرغ، وانیل و نمک را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. بعد خمیر را جمع و یک تکه کنید و در کیسه پلاستیکی و در یخچال قرار دهید.
نکته: اگر خمیر منسجم نشد، میتوانید یکی دو قاشق سوپخوری ماست اضافه کنید.
2 دراین فاصله کرم کاستارد را آماده کنید. آرد را به همراه نشاسته ذرت و پودر قند با شیر سرد مخلوط کنید، در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا شبیه فرنی شود. در این زمان زردههای تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا تخممرغ کاملا با کرم مخلوط شود. در مرحله آخر کره را افزوده و ظرف را از روی حرارت بردارید. کمی صبر کنید تا کرم سرد شود. در این فاصله روی آن را با کیسه پلاستیک بپوشانید تا رویه نبندد.
3 سیب های قرمز را بهصورت خلالی برش دهید و روی آنها آبلیمو بریزید و به روش بنماری (روی حرارت غیر مستقیم یا بخار آب) یا در مایکروفر به مدت 2 تا 3 دقیقه حرارت دهید تا سیبها نرم شوند.
4 خمیر تارت را پس از گذشت حداقل نیم ساعت از یخچال بیرون آورده و روی سطح آردپاشی شده باز کنید. خمیر را در قالب تارت قرار دهید و کف آن را با چنگال سوراخ کنید. سپس قالب را در فر گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید.
5 تارت پخته شده را از فر بیرون بیاورید و مدتی صبر کنید تا خنک شود. سپس کرم کاستارد را روی نان تارت بریزید و یکدست پهن کنید. حالا با برشهای سیب روی آن را به سلیقه خود تزئین کنید. تارت آماده را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از این مدت میتوانید تارت را برش بزنید و سرو کنید.
آشپزی مثبت