دسر فرنی و نان تست، مناسب سفره‌های افطار
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۴۴۸۳۶
تاریخ انتشار: 2019 May 16    -    ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۵
bato-adv
bato-adv
امروز تصمیم داریم روش تهیه‌ی یک دسر خوشمزه مناسب برای سفره‌ی افطار را به شما آموزش دهیم. برای آشنایی با روش تهیه و مواد اولیه، با ما همراه باشید. ابتدا شربت دسر را تهیه می‌کنیم. آب را به همراه شکر و کمی آب لیمو، در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم تا قوام آید.

دسر فرنی و نان تست، مناسب سفره‌های افطار«اختصاصی تابناک باتو»  امروز تصمیم داریم روش تهیه‌ی یک دسر خوشمزه مناسب برای سفره‌ی افطار را به شما آموزش دهیم. برای آشنایی با روش تهیه و مواد اولیه، با ما همراه باشید.

 

دسر فرنی و نان تست، مناسب سفره‌های افطار

مواد لازم:

نان تست: یک بسته
پودر نارگیل برای تزیین: به میزان لازم
مواد لازم برای فرنی:
آرد برنج: ۶ قاشق غذاخوری
شکر: دو پیمانه
شیر: ۵ پیمانه
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
مواد لازم برای کرم دسر:
خامه‌ی قنادی: ۵۰ گرم
شیر: یک پیمانه
مواد لازم برای شربت دسر:
آب: دو پیمانه
شکر: یک و نیم پیمانه
آب لیمو: به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا شربت دسر را تهیه می‌کنیم. آب را به همراه شکر و کمی آب لیمو، در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم تا قوام آید.
نان‌های تست را داخل سینی فر چیده و آن را داخل فر قرار می‌دهیم تا نان‌ها کمی برشته شوند.
نان‌ها را از فر خارج کرده و کف ظرفی پیرکس، می‌چینیم. روی نان‌ها از شربت آماده شده می‌ریزیم تا نان‌ها کاملا به شربت، آغشته شوند.
برای آماده کردن فرنی، مواد فرنی به جز وانیل را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. فرنی را آرام هم می‌زنیم تا به غلظت دلخواه برسد. در پایان وانیل را اضافه می‌کنیم.
فرنی آماده شده را روی نان‌های تست آغشته به شربت، می‌ریزیم.
اجازه می‌دهیم تا فرنی خنک شود و خود را بگیرد.
خامه‌ی قنادی را با شیر مخلوط کرده و روی دسر می‌ریزیم.
دسر را به مدت شش ساعت در یخچال قرار می‌دهیم. سپس روی آن را با پودر نارگیل، یا پسته و گردو، تزیین می‌کنیم.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: tareekaa

bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv