یک توصیه تغذیه‌ای برای زنان باردار
کد خبر: ۱۴۴۲۵۵
تاریخ انتشار: 2019 May 09    -    ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۸:۳۰

پزشکان اسپانیایی در بررسی‌های خود مشاهده کردند که مصرف آجیل در دوران بارداری توانایی شناختی را در کودکان بهبود می‌دهد

پزشکان اسپانیایی در بررسی‌های خود مشاهده کردند که مصرف آجیل در دوران بارداری توانایی شناختی را در کودکان بهبود می‌دهد.

در این مطالعه ۲۲۰۸ کودک تحت بررسی قرار گرفتند. مادران این کودکان به پرسش‌هایی در مورد نوع مواد غذایی مصرفی در سه ماهه نخست و پایانی بارداری(Pregnancy) پاسخ دادند. همچنین عملکرد کودکان آنان در سنین ۱.۵، پنج و هشت سالگی به لحاظ توانایی‌های حرکتی و فکری مورد ارزیابی قرار گرفت.

محققان در بررسی‌های خود مشاهده کردند کودکان مادرانی که در دوران بارداری به طور میانگین در طول هفته ۷۴ گرم آجیل مصرف داشته‌اند در تست‌های توانایی‌های حرکتی و فکری عملکرد بهتری داشته‌اند.

همچنین متخصصان اسپانیایی در این آزمایش‌ها فاکتورهای تاثیرگذار همچون سن مادر، وضعیت اقتصادی-اجتماعی، استعمال سیگار و مواد الکلی و موارد دیگر را در نظر گرفتند.

شفاآنلاین

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار