خوردن شب مانده ی این غذا باعث مرگ می شود
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۳۶۰۵۶
تعداد نظرات: ۱۸ نظر
تاریخ انتشار: 2019 February 11    -    ۲۲ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۸:۱۵
bato-adv
bato-adv

طرفداران ماکارونی یک شعار همیشگی دارند؛ اینکه ماکارونی همیشه خوشمزه است هم داغ و تازه اش می چسبد وهم وقتی ماکارونی مانده است و دوباره داغ می شود.

خوردن شب مانده ی این غذا باعث مرگ می شود

 اما این طرفداران حتما باکتری مرموز باسیلوس سرئوس را نمی شناسند. به گفته محققان باسیلوس سرئوس در هرجایی که بتواند، از خاک گرفته تا غذا یا روده زندگی می‌کند. زیستگاه‌های شناخته‌شده‌ی باکتری باسیلوس سرئوس بسیار گسترده است و شامل خاک، حیوانات، حشرات، گرد‌و‌غبار و گیاهان می‌شود.

این باکتری با مصرف مواد مغذی حاصل از محصولات غذایی نظیر برنج، محصولات لبنی، ادویه‌جات، غذاهای خشک‌شده و سبزیجات تکثیر پیدا می‌کند. عفونت حاصل از این باکتری حتی می‌تواند باعث مرگ شود.

یک ماجرای واقعی از ماکارونی مانده

در سال ۲۰۰۵ دراسترالیا پنج فرزند یک خانواده با خوردن سالاد ماکارونی که برای پنج روز مانده بود، بیمار شدند. بر اساس گزارش دانشگاه ملی استرالیا سالاد ماکارونی روز جمعه آماده شده و روز یکشنبه به پیک‌نیک برده شده بود. بعد از بازگشت این غذا تا دوشنبه غروب در یخچال بود و آن روز بچه‌ها آن را برای شام خوردند. آن شب بچه‌ها مسموم و به بیمارستان منتقل شدند.

متاسفانه کوچک‌ترین فرزند خانواده از دنیا رفت، دیگری دچار نارسایی کبد شد ولی زنده ماند و سایر هم به‌علت این مسمومیت غذایی با مایعات تحت درمان قرار گرفتند. پژوهشگران توضیح می‌دهن: درحالی‌که این نوع مرگ‌ها نادر هستند، ولی در متون علمی بیش از یک‌بار ثبت شده‌اند. اخیرا در اخبار به یک مورد قدیمی که در سال ۲۰۱۱ اتفاق افتاده بود، اشاره شد. یک دانشجوی حدودا بیست‌ساله در بلژیک، ماکارونی مانده را خورده بود.

او ماکارونی را پنج روز پیش پخته بود و آن را به‌همراه سس گوجه‌فرنگی دوباره گرم کرد. آن روز او به‌طور تصادفی غذای خود را برای مدت زمان نامعلومی روی میز آشپزخانه گذاشته بود. بعد از اسهال، شکم‌درد و استفراغ شدید، او همان شب از دنیا رفت.

ماکارونی مانده و عفونت خون

پژوهشگران معتقدند باسیلوس سرئوس می‌تواند باعث بروز وضعیت‌های شدید و مرگباری مثل عفونت خون در افرادی شود که سیستم ایمنی آن‌ها ضعیف است، مثل نوزادان، سالخوردگان و زنان باردار. بااین‌حال بیشتر افراد مبتلا بدون نیاز به درمان با گذشت زمان بهبودی حاصل می‌کنند. این افراد برای تشخیص به پزشک مراجعه نمی‌کنند و بنابراین این موارد گزارش نمی‌شود.

منبع: زندگی آنلاین

bato-adv
bato-adv
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۸
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Norway
|
۱۳:۴۳ - ۱۳۹۷/۱۱/۲۲
8
36
ما خوردیم هیچی نشد. الکی حرف نزن!
پاسخ ها
ناشناس
| |
۰۱:۴۰ - ۱۳۹۷/۱۱/۲۵
تابی جون به اصلاح طلبها گیر میدی هیچی نمیگیم
به دولت روحانی و جهانگیری گیر میدی هیچی نمیگیم
به احمدی نژاد گیر میدی هیچی نمیگیم
کم کم داری پاتو از گلیمت درازتر میکنی
لطفاً خطوط قرمز رو رعایت کن و به ته دیک ماکارونی کاری نداشته باش و گرنه هرچی دیدی از چشم خودت دیدی
گفتم که گفته باشم که نگی نگفتی...
افتاد؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۲ - ۱۳۹۷/۱۱/۲۲
1
19
بعنوان یک میکروب‌شناس بالینی عرض میکنم که باسیلوس سریوس به هیچ وجه کشنده نیست، دو نوع مسمومیت غذایی ایجاد میکند که نوع اول آن نیاز به درمان ندارد، نوع دوم مسمومیت غذایی یک عارضه خود محدود شونده است و در شرایطی فقط به اقدامات ساپورتیو و کمکی نیاز دارد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۵ - ۱۳۹۷/۱۱/۲۲
3
49
ما گوشت الاغ هم مي خوريم چيزيمون نميشه !
ناشناس
|
Spain
|
۱۶:۳۴ - ۱۳۹۷/۱۱/۲۲
1
17
باسيلوس سرئوس دو نوع دارد عامل اسهال(بيشتر از طريق گوشت منتقل) و استفراغ ( بيشتر از طريق غلات منتقل)دارد كه مرگ با آن خيلي ضعيف مي باشد در مورد خبر يك ذره بزرگ نمايي شده
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۲۵ - ۱۳۹۷/۱۱/۲۲
1
26
حتما برنج و ماکارونی را با کمی آب، گرم کنند تا بخار داغ میکروبها را بکشد. تضمین میدهم حتی تا یکهفته نگهداری در یخچال و سپس مصرف به روش فوق مشکلی ایجاد نکند. تابناک تو بیکاری مگه در این روزگار گرانی و بی پولی مردم را بتروسونی تا غدای خودشونو بریزن دور؟!؟!؟
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۲:۳۸ - ۱۳۹۷/۱۱/۲۳
میکروبها رو با داغ کردن غذا میشه کشت، اما سموم شیمیایی ناشی از مواد دفع شده توسط میکروبها و فعل و انفعالات شیمیایی خود غذا رو که با داغ کردن نمیشه از بین برد.
ناشناس
| |
۰۷:۲۶ - ۱۳۹۷/۱۱/۲۴
1238 جان. نترس!! آن مقدار سم تولید شده موش را هم نمیکشه، چه برسه یک آدم 100کیلویی شمکو را.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۵۱ - ۱۳۹۷/۱۱/۲۲
2
25
تابناک ما سالهاست شب مانده که هیچ هفته مانده خوردیم و نمردیم
ناشناس
|
Canada
|
۲۱:۰۹ - ۱۳۹۷/۱۱/۲۲
1
34
سی ساله ماکارونی شب مانده می خورم وباز خواهم خورد
محمدرضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۰۶ - ۱۳۹۷/۱۱/۲۳
3
15
باسلام
تابناک جان
همکارما از حدود10 سال پیش این غذا رو مصرف می کنه و میگه هیچ طوریم نشده و مشکل و دوشواری نداشته
محمدرضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۲۲ - ۱۳۹۷/۱۱/۲۳
2
7
باسلام
تابناک جان
همکارما از حدود10 سال پیش این غذا رو مصرف می کنه و میگه هیچ طوریم نشده و مشکل و دوشواری نداشته
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۴۱ - ۱۳۹۷/۱۱/۲۳
2
10
مطالب مربوط به سلامتی و پزشکی را با استناد به منابع معتبر و علمی بنویسید نه داستانی و تخیلی. شاید با یک تیتر جنجالی چند کلیک بگیرید ولی خواننده ها را کم کم از دست می دهید.
مهرداد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۴۰ - ۱۳۹۷/۱۱/۲۴
3
1
سلام...
من این بلا سرم اومده و مسمومیت شدیت گرفتار شدم..البته ماکرونی من خوردم ظهر ک پخته شد مابقی رو بخواری گذاشته شده بود ک سرد نشه همونو اخر شب خوردم و بعد...
پاسخ ها
ناشناس
| |
۰۹:۰۲ - ۱۳۹۷/۱۱/۲۷
در واقع باعث رشد میکربها در محیطی با دمای مناسب شده اید.بنظرم تا زمان مصرف بعدی در یخچال نگهداری کنید.
امین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۲۷ - ۱۳۹۷/۱۱/۲۴
0
8
تنها چیزی که ترسناکه تن ماهی هست ماکارانی رو که یه ماه هم بمونه باز میشه خورد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۵ - ۱۳۹۷/۱۱/۲۴
3
17
من امروز صبح ماکارونی سه روز پیش رو داغ کردم خوردم نکنه الان مردم ولی داغم هنوز خودم خبر ندارم
روحم شاد
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۲:۴۳ - ۱۳۹۷/۱۱/۲۷
اگه به متن خبر دقت کرده باشید نوشته که ماکارونی سس خورده را یک هفته "روی میز" گذاشته بوده نه داخل یخچال. یه همچین غذای مانده ای را به حیوان بدی نمیخوره
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv