تستی کباب ترکیهای یا پخت گوشت داخل کوزهی سفالی، از جمله غذاهای معروف کشور ترکیه است که در رستورانها با آداب خاصی، سرو میشود. این غذا، کمی به دیزی سنتی ما شباهت دارد. در پخت این غذا، برای نرم تر شدن گوشت، از سرکه استفاده میشود. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت تستی کباب ترکیهای، با ما همراه باشید.
اختصاصی تابناک باتو؛ تستی کباب ترکیهای یا پخت گوشت داخل کوزهی سفالی، از جمله غذاهای معروف کشور ترکیه است که در رستورانها با آداب خاصی، سرو میشود. این غذا، کمی به دیزی سنتی ما شباهت دارد. در پخت این غذا، برای نرم تر شدن گوشت، از سرکه استفاده میشود. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت تستی کباب ترکیهای، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
گوشت گوسفندی: یک کیلوگرم
روغن: سه قاشق غذاخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری
سیر: دو حبه (رنده شده)
پیاز خرد شده: دو عدد
آب: یک پیمانه
ادویهی کاری: یک دوم قاشق چایخوری
پودر هل: یک دوم قاشق چایخوری
سرکه: دو قاشق غذاخوری
چند برگ نعنا برای تزیین
طرز تهیه:
گوشت را به همراه روغن، نمک، فلفل، سیر، پیاز، ادویه و هل در ظرفی میریزیم.
آب و سرکه را با یکدیگر مخلوط کرده و روی گوشت میریزیم. مواد را خوب مخلوط میکنیم و سپس همه را در کوزهی سفالی میریزیم.
درب کوزهی سفالی را با فویل میپوشانیم.
فر را داغ کرده و کوزه را داخل فر به مدت دو ساعت قرار میدهیم. مدت زمان پخت، بستگی به دمای فر دارد. اگر گوشت کامل نپخته بود، مدت پخت را بیشتر میکنیم.
تستی کباب داخل تنورهای کوچک مخصوص نیز آماده میشود.
در پایان غذای آماده شده را با برگهای تازهی نعنا، تزیین میکنیم.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: tareekaa
احتراما اعلام میدارد زمانی که در خانه های روستای در اذربایجان تنور وجود داشت مادران خدا بیامرزمان نهار و شام را داخل کوزه یا همان (پیتی ) درست می کردند یادش بخیر