حتما جگر مرغ بخورید
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۲۶۵۸۴
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: 2018 November 09    -    ۱۸ آبان ۱۳۹۷ - ۲۱:۴۵
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv

حتما شما هم در باره اینکه جگر مرغ غذای مضری است و به سلامت آسیب می‌رساند شنیده اید. اما باید به شما بگوییم شنیده هایتان اشتباه است و جگر مرغ نه تنها غذای مضری نیست که خواص بسیاری نیز دارد. در این مطلب قصد داریم به بیان خواص جگر مرغ از زبان جواد حصاری، استاد گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه تبریز بپردازیم.

Image result for ‫جگر مرغ‬‎


خواص جگر مرغ را بشناسید

جواد حصاری استاد گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز درباره جگر مرغ می‌گوید: جگر مرغ غذای خوشمزه‌ای است و خیلی‌ها به آن علاقه دارند. خیلی‌ها فکر می‌کنند این ماده غذایی خواصی ندارد و گاهی حتی مضر است، اما جالب است بدانید ویتامین ب. ۱۲ که از طریق جگر مرغ وارد بدن می‌شود تا سه برابر نیاز روزانه است. ویتامین ب. ۱۲ را شاید کمتر کسی بداند چه نقش و عملکردی در بدن دارد.

این ویتامین نقش اصلی در تولید سلول‌های قرمز خون دارد و از کم خونی و فقر آهن جلوگیری می‌کند. یکی دیگر از ویتامین‌های موجود در جگر مرغ، ویتامین A. است که مردم با آن بیشتر آشنایی دارند و به‌عنوان مثال می‌دانند به تقویت بینایی کمک زیادی می‌کند.

جگر مرغ اسید فولیک هم دارد که معمولاً برای خانم‌ها خصوصاً خانم‌هایی که قصد بارداری دارند، تجویز می‌شود، چون عاملی برای تقویت باروری است و از نقایص مادرزادی جنین هم جلوگیری می‌کند.

همچنین فسفر موجود در جگر برای دندان و لثه و استخوان مفید است. اینجا باید به ویتامین B۱ موجود در جگر هم اشاره کنم که ترمیم بافت‌ها و سلول‌های بدن و پوست، از وظایف اصلی آن محسوب می‌شود.

همه ما حتماً مطالبی خوانده و شنیده‌ایم درباره اینکه جگر مرغ مضراتی دارد، از جمله اینکه باعث به هم خوردن تعادل هورمونی می‌شود و ناهنجاری‌هایی را در این مورد به وجود می‌آورد. حصاری در این باره این‌طور می‌گوید: چنین چیزی درست نیست. البته جگر مرغ عضوی است که علاوه بر آنکه مواد مغذی را در خود دارد، محل تجمع و خنثی‌سازی سموم، برخی هورمون‌ها، واکسن‌ها و انواع آنتی‌بیوتیک‌های تزریقی و خوراکی هم هست، اما این به آن معنا نیست که مضر باشد.

همه فکر می‌کنند در مرغداری‌ها به وفور به مرغ هورمون و آنتی بیوتیک تزریق می‌شود، اما هزینه این مواد در کشور ما بالاست و با وجود آنکه منع خاصی برای استفاده از آن وجود ندارد و نظارت دقیقی هم صورت نمی‌گیرد، خود مرغداران به‌دلیل هزینه بالا از آن استفاده نمی‌کنند. در واقع متخصصان صنایع غذایی جگر را ماده غذایی بدون هورمون می‌دانند و من هم با این گفته موافقم.

خبرآنلاین

bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۶:۴۷ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۹
0
0
جگر یکی از بدترین قسمت های حیوانات برای خوردن هست چون آزمایشگاه بدن هست و همه سموم ، داروها و موارد مضر در آن پردازش میشنبه خصوص حیواناتی که به صورت صنعتی پرورش یافتن چون معمولا در ایران از داروهای غیر استاندارد و غذاهای تغییر یافته ژنتیکی استفاده میشه که مواد مضر همه اینها در نهایت در کبد ذخیره میشوند. حالا با مصرف کبد این ها وارد بدن ما میشوند و باعث بیماری هایی نظیر سرطان میشوند
ناشناس
|
United States
|
۱۲:۴۰ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۹
0
0
حالا که گوشت گرون شده و به کیلویی 85 هزارتومن رسیده از این اخبار زیاد میشنویم ! که میگن مردم گوشت گوسفند و گوساله مضره. گوشت نخورید براتون بده. به جاش جگر و سنگدان مرغ و سیرابی بز بخورین که خوشمزه و مقویه !!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۴ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۹
0
0
اینم از محققین و پزشکان ما که سر هیچی اتفاق نظر ندارند یه روز میگن یه چیزی سمه نخورید چند وقت دیگه میگن خوبه بخورین . بیچاره کسانی که به علم و صنعت اعتماد میکنند . داروها هم همینه یک موقع برای ساخت یک دارو کلی تبلیغ میکنن بعد از یک دهه مصرفشو ممنوع میکنن. این خبر هم تنها نتیجه اش گرون شدن جگر و سنگدون مرغه
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv