طرز تهیه رولت مرغ پنیری با اسفناج
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۲۰۶
تاریخ انتشار: 2015 May 29    -    ۰۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۰
bato-adv
bato-adv
رولت مرغ پنیری با اسفناج معرفی کننده طعمی متفاوت و جدید به دوست داران غذاهای گوشتی و پروتیینی ست.
زمان آماده سازی:
5دقیقه
زمان پخت:
40دقیقه
مناسب برای:
4 نفر
مواد لازم:
سینه مرغ کامل  : 4 عدد نیمه (حدود 800 گرم)
نخود فرنگی  : 100 گرم
خامه ترش : ½ پیمانه
شیر : ¼ پیمانه
برگ اسفناج : 100 گرم
پنیر فتا : 80 گرم
ژامبون گوشت : 4 ورق نازک
سیب زمینی : 4 عدد متوسط
روغن زیتون : یک قاشق غذاخوری


طرز تهیه رولت مرغ و اسفناج

طرز پخت و تهیه:

رولت مرغ پنیری با اسفناج  معرفی کننده طعمی متفاوت و جدید به دوست داران غذاهای گوشتی و پروتیینی ست.

در دستور اصلی از ورقه های نازک گوشت گوساله استفاده شده است که ما ژامبون گوشت را جایگزین آن کردیم اما توجا داشته باشید که ژامبون انعطاف پذیری گوشت را ندارد و ممکن است شکل رولت شما خوب نشود. شما می توانید هر کدام از این مواد را که برای تان راحت تر است استفاده کنید.

در این دستور غذا به 2 عدد سینه مرغ کامل نیاز داریم. هر سینه مرغ از دو نیمه تشکیل شده.

برگ های اسفناج را خرد کرده و در یک تابه روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت 2 الی 3 دقیقه تفت دهید تا آب آن تبخیر شود. سپس ظرف را از روی شعله بردارید و اجازه دهید تا اسفناج ها به آرامی خنک شوند.

پنیر فتا (سفید) را له کرده و با اسفناج مخلوط نمایید.

هر تکه مرغ را با چاقو ار کنار شکاف دهید. با قاشق مخلوط اسفناج و پنیر را در شکاف ها قرار دهید و دور هر یک از فیله ها یک ورق ژامبون بپیچید.

سیب زمینی ها را با پوست شسته و سپس در یک ظرف محتوی آب جوش و نمک به مدت 15 دقیقه بپزید. سپس آبکش کنید.

نخودفرنگی ها را نیز در یک قابلمه آب جوش جدا به مدت یک دقیقه بپزید سپس آبکش کنید.

پوست سیب زمینی ها را گرفته و همراه نخودفرنگی داخل یک ظرف مناسب ریخته به وسیله گوشت کوب برقی یا دستی مخلوط را له کنید.

خامه ترش و شیر را اضافه کرده هم بزنید تا کامل مخلوط شوند. نمک و فلفل را به میزان دلخواه اضافه کنید.

در این فاصله روغن را در یک ظرف مناسب روی حرارت متوسط گرم کنید.

رولت ها را اضافه کرده و هر سمت آنها را تفت دهید تا مرغ کامل بپزد و ژامبون طلایی شود.

مقداری از پوره سیب زمینی و نخود سبز را در هر بشقاب بریزید. رولت ها را برش بزنید و همراه پوره سرو کنید.

چاشنیک
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv