طرز تهیه بال مرغ مراکشی
کد خبر: ۱۱۵۲۴۳
تاریخ انتشار: 2018 July 16    -    ۲۵ تير ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۵
در این مطلب طرز تهیه بال مرغ کبابی توی فر رو قرار میدم که با ادویه های خاصی ترکیب میشه و طعم منحصر به فردی داره. البته که برای افرادی که طرفدار غذاهای پر ادویه و کمی تند هستند عالی تره و پیشنهاد ویژه من به همه شون این کباب بال خوشمزه اس.

طرز تهیه بال مرغ مراکشیبال مرغ به دلیل چربی زیادی که داره هم بسیار خوش طعمه و مخصوصا اگه کمی بیشتر از حد معمول سرخ یا کباب بشه اطرافش ترد و قرچ و قوروچی میشه که کمتر کسی هست که دوست نداشته باشه. در این مطلب طرز تهیه بال مرغ کبابی توی فر رو قرار میدم که با ادویه های خاصی ترکیب میشه و طعم منحصر به فردی داره. البته که برای افرادی که طرفدار غذاهای پر ادویه و کمی تند هستند عالی تره و پیشنهاد ویژه من به همه شون این کباب بال خوشمزه اس.

طرز تهیه بال مرغ مراکشی

مواد لازم

1- بال مرغ ۱۰ عدد
2- روغن سرخ کردنی یک و نیم قاشق سوپ خوری
3- فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری
4- پاپریکا 1 قاشق جای خوری
5- زیره سیاه 1 قاشق چای خوری
6- دارچین یک چهارم قاشق چای خوری
7- پودر زنجبیل یک چهارم قاشق چای خوری
8- زردچوبه یک چهارم قاشق چای خوری

مواد لازم برای سس ماست

1- ماست ترش 100 گرم
2- عسل 1 قاشق سوپ خوری
3- نعنا و گشنیز خرد شده به میزان دلخواه
4- آب لیمو 2 قاشق سوپ خوری
5- نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- بالهای مرغ رو از طول و عرض به صورت یه صلیب از روی بال مرغ برش بدید.
2- بالهای مرغ رو با ادویه خوب مخلوط کنید و بعد روغن رو بریزید و خوب مخلوط کنید .
3- اجازه بدید مخلوط بال مرغ دو ساعت توی یخچال بمونه.
4- فر رو با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید و بذارید گرم بشه
5- بالهای مرغ رو توی یه ظرف مناسب بچینید و 50 دقیقه بذارید توی فر تا برشته بشن.
6- برای تهیه سس همه مواد لازم برای سس رو با هم خوب مخلوط می کنیم و مخلوط مورد نظر را برای سرو در ظرفی میریزیم. بالها رو با سس ماست سرو کنید.

آشپزی مثبت

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار