اختصاصی تابناک باتو؛ مزهدار کردن سالاد، مرغ و انواع ساندویچها یکی از هنرهای هر سرآشپزی میباشد. برای این امر، از انواع گوناگون سسها استفاده میشود. یکی از این سسهای لذیذ، سس با طعم زنجبیل است که امروز آموزش آن را برای شما قرار دادهایم. برای آشنایی با روش تهیه و مواد اولیهی سس زنجبیل، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
پنیر خامهای: 500 گرم
آرد: 2 قاشق غذاخوری
پودر دارچین: یک قاشق چایخوری
ماست پرچرب: سه چهارم پیمانه
رب انار شیرین: 2 قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل: نصف قاشق چایخوری
پودر زیره: یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
پنیر خامهای را در ظرفی قرار داده و با همزن، خوب میزنیم تا کاملا نرم شود سپس آرد و رب انار را به آن افزوده و به هم زدن ادامه میدهیم.
دارچین، زنجبیل و زیره را به مواد قبلی افزوده و پس از مخلوط کردن، ماست پرچرب را اضافه میکنیم. مواد را تا جایی هم میزنیم که کاملا یکدست شوند.
سس آماده شده را داخل ظرف سس ریخته و در یخچال قرار میدهیم تا کاملا خودش را بگیرد.
این سس برای مزه دار کردن انواع ساندویچ، مرغ و سالاد، به کار میرود.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: tareekaa