اختصاصی تابناک باتو؛ ترشی، انواع گوناگونی دارد و در هر منطقهای، بنا بر سلیقهی غذایی مردم آن منطقه، تهیه میشود. امروز برای شما روش تهیهی ترشی لیموترش که از ترشیهای معروف هندی است را قرار دادهایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیهی ترشی لیموترش، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
لیموترش پوست نازک: یک و نیم کیلو
پودر خردل: سه قاشق غذاخوری
زردچوبه: یک قاشق چایخوری
شکر قهوهای: سه قاشق غذاخوری
فلفل تند: 4 عدد
روغن زیتون: یک پیمانه
نمک: 3 قاشق غذاخوری
ادویهی ماسالا: یک قاشق چایخوری
آب: سه لیتر
طرز تهیه:
لیموها را خوب شسته و با پوست، چهار برش میدهیم. لیموها را در ظرفی قرار داده و نصف پیمانه آب به آنها اضافه میکنیم و روی حرارت قرار میدهیم تا نرم شوند.
حرارت را خاموش کرده و لیموها را کناری قرار میدهیم تا خنک شوند.
آب، نمک، شکر، ادویه ماسالا، زردچوبه و خردل را با یکدیگر مخلوط میکنیم.
ظرفی که برای ترشی در نظر میگیریم بهتر است پیرکس باشد. قطعههای لیمو را داخل ظرف انداخته و مابین آنها، قطعههای فلفل تند را قرار میدهیم.
مخلوط آب و نمک و ... را روی لیموها میریزیم تا جایی که سه چهارم حجم ظرف حاوی لیموها را پر کند. حالا روغن زیتون را روی آن میریزیم.
در ظرف حاوی ترشی را بسته و دست کم به مدت یک هفته، خارج از یخچال قرار میدهیم تا ترشی ما آماده شود.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: yumyume