خواص برگ بو: ضد باکتری و ضد قارچ
کد خبر: ۹۶۱۲
تاریخ انتشار: 2015 September 02    -    ۱۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۵
برگ بو خواص دارويي زيادي دارد و به طور روزانه قابل استفاده است.
برگ بو داراي بوي خاصي است و اغلب از آن در تهيه غذاهايي مانند سوپ و خورشت استفاده مي شود. در اين مطلب به نقل از «Ask.com» به خواص اين گياه اشاره شده است.

آنزيم هاي موجود در آن به هضم غذا کمک مي کند.

مصرف برگ بو از بدن در برابر سرطان هاي مختلف محافظت مي کند.
منبع غني ويتامين C، A، آهن، منگنز، کلسيم، پتاسيم و منيزيم است. گنجاندن آن به وعده هاي غذايي براي سلامت بدن مفيد است.

برگ بو بدن را در برابر بيماري هاي قلبي عروقي محافظت مي کند. اين گياه داراي ترکيب هاي با ارزش مانند فيتونيوترينت، اسيد کافيک و ساليسيلات است که براي سلامت قلب مفيد است.
درد آرتريت و ناراحتي هاي التهابي ديگر را معالجه مي کند.
داراي خاصيت ضد التهابي، آنتي اکسيدان، ضد باکتريايي و ضد قارچي است.
خاصيت آنتي اکسيدان در آن به بدن در توليد انسولين کمک مي کند و در نتيجه در بهبود بيماري ديابت موثر است.

سردرد را برطرف مي کند و در معالجه ميگرن موثر است.
پارچه اي آغشته به دم کرده برگ بو را روي سينه قرار دهيد تا از عفونت هاي تنفسي، سرفه، سرما خوردگي و علايم آنفلوآنزا رهايي يابيد.

چند قطره روغن آن را با شامپو مخلوط کنيد تا شوره سر از بين برود.
دم کرده آن را قبل از هر وعده غذايي بخوريد تا مانع از بروز افزايش قند خون شود.
آریا
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار