«شکرپزی» سنتی در صومعه سرا‎+عکس
کد خبر: ۹۵۶۹۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2017 December 26    -    ۰۵ دی ۱۳۹۶ - ۱۹:۱۲
صومعه سرا- تصویر مراحل «شکرپزی» توسط«داوود علیزاده» را نشان می دهد. «داوود علیزاده» کشاورز 58 ساله اهل روستای قاضده شهرستان صومعه سرا در غرب گیلان نزدیک به چهل سال است که به کاشت نیشکر و همچنین تولید شکر سنتی اشتغال دارد.
 
به گفته وی تمامی اهالی این روستا نیشکر کار هستند و کارگاه تولید شکر سنتی دارند. علیزاده می گوید: پس از برداشت ساقه نیشکر و آبگیری آن نزدیک به ده ساعت طول می کشد تا شکر سنتی تولید شود که در این مدت مدام باید آن را به هم زد تا به ته دیگ نچسبد.
 
«شکرپزی» سنتی در صومعه سرا‎ 
 
«شکرپزی» سنتی در صومعه سرا‎ 
 
«شکرپزی» سنتی در صومعه سرا‎ 
 
«شکرپزی» سنتی در صومعه سرا‎ 
 
«شکرپزی» سنتی در صومعه سرا‎ 
 
«شکرپزی» سنتی در صومعه سرا‎ 
 
«شکرپزی» سنتی در صومعه سرا‎ 
 
«شکرپزی» سنتی در صومعه سرا‎ 
 
«شکرپزی» سنتی در صومعه سرا‎ 
 
«شکرپزی» سنتی در صومعه سرا‎
برچسب ها: شکر پزی ، صومعه سرا
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۵۵ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۵
0
0
عالی بود ممنون
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار