خوراک مرغ و سبزیجات با نان تست
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۹۵۵۰۴
تاریخ انتشار: 2017 December 25    -    ۰۴ دی ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۰
bato-adv
bato-adv
امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک غذای خوشمزه آشنا کنیم. خوراک مرغ و سبزیجات، غذایی با طعم متفاوت و چاشنی‌های خوشمزه است که تهیه و سرو آن را به شما پیشنهاد می‌کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این غذای خوشمزه، با ما همراه باشید.
خوراک مرغ و سبزیجات با نان تست
اختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک غذای خوشمزه آشنا کنیم. خوراک مرغ و سبزیجات، غذایی با طعم متفاوت و چاشنی‌های خوشمزه است که تهیه و سرو آن را به شما پیشنهاد می‌کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این غذای خوشمزه، با ما همراه باشید.

خوراک مرغ و سبزیجات با نان تست

مواد لازم:

نان تست: به میزان لازم 
سس بشامل: دو پیمانه
پنیر موزارلای رنده شده: 3 پیمانه
پیاز کوچک خرد شده: یک عدد
سینه‌ی مرغ خرد شده: 2 عدد
هویج رنده شده: 3 عدد
ذرت: یک پیمانه
نخودفرنگی پخته شده: یک پیمانه
فلفل قرمز خرد شده: یک عدد
جعفری خرد شده: دو قاشق غذاخوری
سیر رنده شده: دو حبه
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
ادویه‌ی مرغ: یک قاشق چایخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
زیره: نصف قاشق چایخوری
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
روغن: یک قاشق غذاخوری
خامه‌ی آشپزی: سه قاشق غذاخوری
زیتون سیاه حلقه حلقه شده: یک پیمانه

طرز تهیه:

ظرف مناسبی را روی حرارت قرار داده و روغن را داخل آن می‌ریزیم. پیاز و سیر را به روغن افزوده و تفت می‌دهیم.

نمک، فلفل سیاه، ادویه مرغ، زیره و زردچوبه را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم.

حالا نوبت اضافه کردن مرغ است. سینه‌های مرغ را که به صورت مکعبی خرد کرده‌ایم، به مواد قبلی افزوده و تفت می‌دهیم.

فلفل قرمز، ذرت، نخود فرنگی، هویج رنده شده و خامه و جعفری خرد شده را به مواد قبلی اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا سبزیجات، کمی نرم شوند.

فر را با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد روشن می‌کنیم.

ظرف پیرکس مستطیل شکلی را در نظر می‌گیریم و داخل آن را کاملا چرب می‌کنیم.

قسمت‌های قهوه‌ای اطراف نان تست را جدا می‌کنیم. یک لایه نان تست در کف ظرف می‌چینیم. مخلوط سبزیجات و مرغ را روی این لایه از نان قرار می‌دهیم.

یک و نیم پیمانه از پنیر موزارلا را روی مخلوط سبزیجات و مرغ می‌ریزیم.

یک لایه‌ی دیگر از نان تست را روی پنیر می‌چینیم. سس بشامل را روی این لایه می‌ریزیم.

بقیه‌ی پنیر موزارلا را روی این لایه می‌ریزیم و سپس روی آن را با برش‌های زیتون سیاه، تزیین می‌کنیم.

ظرف پیرکس را داخل فر به مدت 15 دقیقه قرار می‌دهیم تا پنیرها کاملا ذوب شوند.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع:atyabtabkha
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
نیازمندیها
بلیت هواپیما چارتر