طرز تهیه‌ی کیک قهوه و شکلات
کد خبر: ۹۴۶۲۱
تاریخ انتشار: 2017 December 17    -    ۲۶ آذر ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۰
در ادامه‌ی آموزش تهیه‌ی انواع کیک، امروز تصمیم داریم شما را با روش پخت یکی از انواع کیک‌های شکلاتی با طعم قهوه، آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌‎ی این کیک خوشمزه، با ما همراه باشید.
طرز تهیه‌ی کیک قهوه و شکلات
اختصاصی تابناک باتو؛ در ادامه‌ی آموزش تهیه‌ی انواع کیک، امروز تصمیم داریم شما را با روش پخت یکی از انواع کیک‌های شکلاتی با طعم قهوه، آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌‎ی این کیک خوشمزه، با ما همراه باشید.

طرز تهیه‌ی کیک قهوه و شکلات

مواد لازم:

قهوه‌ی فوری یا نسکافه: یک قاشق چایخوری
آب ولرم: یک قاشق چایخوری
ماست پرچرب: نصف پیمانه
نمک: کمی
کره‌ی ذوب شده: 25 گرم
شکر: دو قاشق غذاخوری
تخم مرغ: یک عدد
شکلات آب شده: 3 قاشق غذاخوری
آرد: 125 گرم
مایه خمیر: 2 قاشق چایخوری
وانیل: یک قاشق چایخوری
بادام یا فندق خرد شده برای تزیین

طرز تهیه:

فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، روشن می‌کنیم.

در ظرفی کوچک، قهوه را به همراه آب ولرم ریخته و خوب مخلوط می‌کنیم. سپس ماست و نمک را به این مخلوط افزوده و مواد را هم می‌زنیم.

شکر و کره را در ظرفی ریخته و با هم زن خوب، هم می‌زنیم. تخم مرغ، مایه خمیر، وانیل و شکلات آب شده را نیز به این مواد اضافه می‌کنیم.

وقتی مواد را کاملا هم زدیم و یکدست شد، مخلوط قهوه را به آن می‌افزاییم.

شکر را به همراه آرد، به مایه‌ی کیک افزوده و خوب هم می‌زنیم تا کاملا یکدست شود.

قالب کیک را چرب کرده و مواد را داخل آن می‎ریزیم و در فر به مدت 40 دقیقه قرار می‌دهیم.

قالب را از فر خارج می‌کنیم و اجازه می‌دهیم کمی سرد شود سپس آن را از قالب جدا می‌کنیم.

کیک را با شکلات آب شده و تکه‌های بادام یا فندق، تزیین می‌کنیم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: atyabtabkha
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار