طرز تهیه لقمه برشته
کد خبر: ۹۳۱۰۱
تاریخ انتشار: 2017 December 01    -    ۱۰ آذر ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۰
نان و پنیر از ارکان اصلی صبحانه ما ایرانی ها محسوب می شوند، در عصرانه ها، گاها سبزی هم سر سفره می گذاریم. اما امروز می خواهیم همان نان و پنیر و سبزی را به شکلی مدرن برای شما درست کنیم. باید زحمت درست کردن نان را خودتان به عهده بگیرید.
طرز تهیه لقمه برشته
نان و پنیر از ارکان اصلی صبحانه ما ایرانی ها محسوب می شوند، در عصرانه ها، گاها سبزی هم سر سفره می گذاریم. اما امروز می خواهیم همان نان و پنیر و سبزی را به شکلی مدرن برای شما درست کنیم. باید زحمت درست کردن نان را خودتان به عهده بگیرید.
 
طرز تهیه لقمه برشته
 
مواد لازم:

آرد به میزان لازم
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
شیر ولرم ۱ پیمانه
نمک ۱ قاشق چایخوری سرخالی
خمیرمایه ۱ قاشق غ
شکر (برای خمیر مایه) ۱ قاشق غ
پنیر صبحانه ۱۰۰ گرم
سبزی خردشده (شامل تره، پیازچه و ریحان) ۱۰۰ گرم
کنجد و سیاهدانه به میزان لازم
زرده تخم مرغ ۱ عدد

طرزتهیه:

1-به شیر ولرم شکر اضافه کرده و هم بزنید تا شکر در شیر حل شود. مایه خمیر هم را اضافه کرده و کناری بگذارید تا عمل کرده و پف کند.

2-تخم‌مرغ را در کاسه ای شکسته، با روغن مایع مخلوط کرده و خوب هم بزنید. نمک را هم افزوده و مایه خمیر پف کرده را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.

3-آرد را کم‌کم به کاسه اضافه کرده و با مواد مخلوط کنید. آنقدر آرد بریزید تا جایی که خمیر درست شود. روی خمیر را پوشانده و آن را استراحت دهید تا خوب پف کند و حجم آن دو برابر شود. برای این مرحله معمولا ۳ ساعت کافی است.

4-پنیر را خرد کرده و با سبزی های خردشده مخلوط کنید. بعد از ورآمدن خمیر آن را روی سطحی آردپاشی شده گذاشته، با وردنه باز کنید تا به ارتفاع نیم تا یک سانتیمتر باز شود.

5-با قالب گرد به قطر ده سانتیمتر، از خمیر دایره هایی جدا کنید. با فاصله یک سانتیمتر از مرکز دایره روی شعاع ها برشی ایجاد کنید، به این ترتیب روی دایره چهار برش روی چهار شعاع خواهید داشت.

6-در مرکز دایره مقداری مخلوط پنیر و سبزی گذاشته و برش های مثلثی روبه روی هم را، روی پنیر و سبزی آورده و به همدیگر بچسبانید طوری که به شکل گل درآید. همه خمیر را به همین صورت پنیر و سبزی گذاشته و فرم دهید.

7-فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم ‌شود. سینی فر را چرب کرده، نان های آماده را روی سینی فر گذاشته و با فاصله بچینید. زرده تخم مرغ را با چنگال هم بزنید تا یکدست شود.

8-با قلم موی آشپزخانه زرده را روی نان‌ها بمالید و روی آنها را با کنجد و سیاهدانه تزئین کنید. سینی را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر حرارت دهید تا مرحله پخت نان‌ها کامل شود.

نکته:
*به جای پنیر صبحانه (یا همان پنیر فتا) می‌توانید از پنیر خامه‌ای هم استفاده کنید.
*ازقالب مافین برای چیدن لقمه ها می توانید استفاده کنید.
برچسب ها: لقمه برشته ، پنیر ، نان
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار