بیشترین محصولات پروتئینی کشور در کدام استان تولید می شود؟
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۹۱۷۱
تاریخ انتشار: 2015 August 29    -    ۰۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۰
امیرحسین افیونی افزود: این مواد شامل گوشت قرمز، مرغ، تخم‌مرغ، شیر و سایر محصولات پروتئینی است.
وی اظهار کرد: 40درصد مواد پروتئینی تولید شده در اصفهان به سایر استان‌ها صادر می‌شود.

وی با اشاره به اجرای طرح ملی خرید تضمینی شیرخام توسط دولت گفت: بیش از 40درصد تولید شیر در اصفهان خرید تضمینی می‌شود. وی با بیان اینکه میزان تولید شیر در کشور 8 میلیون و 500 هزار تن است، افزود: اصفهان با تولید یک میلیون و 200هزار تن یعنی 16درصد حجم تولید شده کل شیر کشور مقام نخست را به خود اختصاص داده است. معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: در زمینه تولید گوشت سفید نیز با تولید 165هزار تن مقام دوم کشوری را کسب کرده‌ایم. وی اظهار کرد: در زمینه تولید تخم‌مرغ نیز با تولید 94هزار تن، رتبه چهارم کشور را به خود اختصاص داده‌ایم و مازاد این بخش به کشورهای عراق، افغانستان، ارمنستان و تاجیکستان صادر می‌شود. وی با اشاره به پرورش دام‌های سبک و سنگین در اصفهان گفت: با تولید 62هزار تن گوشت قرمز در رتبه پنجم کشور قرار داریم.

دنیای اقتصاد
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
نیازمندیها
بلیت هواپیما چارتر