مدت زمان ویزیت یک بیمار چقدر باید باشد؟
کد خبر: ۸۶۴۵۷
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: 2017 September 23    -    ۰۱ مهر ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۰
دکتر علی ماهر در برنامه نبض شبکه خبر که شب گذشته با موضوع ویزیت بیماران روی آنتن رفت،  درباره اینکه ویزیت بیمار شامل چه مراحلی می شود، اظهارداشت: پزشک ابتدا باید به معاینات بالینی بیمار بپردازد و بعد از تشخیص نوع بیماری و...، ویزیت را مشخص کند.

وی افزود: در مورد زمان ویزیت نگاه ها در کشورهای مختلف متفاوت است. در برخی کشورها سخت گیری های ویژه ای وجود دارد؛ مثلا زمان معاینه در برخی کشورها تا ۱۵ دقیقه است اما در کشورهای مختلف بر اساس تبحر پزشک و نوع بیماری زمان معاینه متفاوت است؛ در آیین نامه پزشکان زمان ویزیت از ۱۵ تا ۳۰ دقیقه تعریف شده است.

ماهر ادامه داد: نظام ارجاع باید درست رعایت شود تا مراجعات به درستی انجام شود. با توجه به اینکه ۷۰ درصد پزشکان جامعه پزشک عمومی هستند باید سیر درمان از مراجعه به پزشک عمومی آغاز شود.

وی افزود: فاصله قیمت تمام شده ویزیت تا نرخ ویزیت در کشور در مراجعه به پزشکان پایین است بنابراین مردم بیشتر به پزشک متخصص مراجعه می کنند که این باید اصلاح شود.

ماهر گفت: در حال حاضر با توجه به کمبود نیروی متخصص بهترین روش مراجعه به پزشک عمومی است. در سیستم ارجاع نیز باید بعد از تشخیص بیماری به متخصص مراجعه شود.

وی در ادامه افزود: باید آموزش ها اصلاح شود اما این در همه دنیا مرسوم است که اتکا به پاراکلینیک ها بیشتر شده و قبل از معاینه و درمان بیمار اول آزمایش ها انجام می شود. بیمه در ازای چک لیست ها حقوق و مطالبات پزشکان را پرداخت می کند بنابراین نظارت ها به دلیل کمبود پزشک و مراجعات بیشتر مردم با مشکل مواجه است و دقیق انجام نمی شود.

معاون فنی معاونت درمان وزارت بهداشت در ادامه درباره ویزیت همزمان چند بیمار، گفت: برای پزشک سودی ندارد که این کار را انجام دهد و در نظام تغییر و تحول اینگونه امور پیگیری شده که جریمه هایی برای پزشک در پی خواهد داشت.
 
مهر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۵۷ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۱
0
0
تعداد بیماران ویزیت شده در روز نیز باید حداکثر 15 نفر باشد که طی 8 ساعت ویزیت شوند و برای هر کدام سی دقیقه وقت بگذارند. نه اینکه صد نفر آدم صف بکشند پشت در و همه هم همزمان بخواهند ویزیت شوند و مثلا بیمار سرماخوردگی خودش را از سکته قلبی اورژانسی تر بداند و در بیمارستان سروصدا کند. هروقت تمام موارد را تامین کردید راجع به مدت زمان ویزیت افاضه کلام کنید!
اسماعیل
|
United States
|
۲۱:۲۹ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۱
0
0
در اکثر کشورهای دنیا پزشکان عمومی حق داشتن مطب ندارند. هر مریضی باید یک پزشک خانواده داشته باشد که از طریق او به یک پزشک متخصص معرفی شود. پزشک خانواده ساده ترین نوع تخصص بوده و طول مدت تحصیل آن از همه کوتاهتر است. بجای اینکه پزشکان عمومی در ایران کار پزشک خانواده را بکنند بهتر است این پزشکان دوره تخصصی کوتاه مدت پزشک خانواده را بگذرانند.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار