اختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیهی نان تست و مرغ به سبک فرانسوی آشنا کنیم. در ادامه برای آسانی یادگیری، آموزش تصویری را به همراه توضیحات تهیهی این غذای خوشمزه، برای شما قرار دادهایم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
نان تست: 12 قطعه
سینهی مرغ: 1 عدد بزرگ
پیاز خلالی خرد شده: 1 عدد
فلفل سبز خلالی خرد شده: 1 عدد
زیتون هسته گرفته و خرد شده: سه چهارم پیمانه
قارچ ورقه شده: نصف پیمانه
هویج رنده شده: سه چهارم پیمانه
پنیر ورقهای چدار: 4 ورقه
پنیر موزارلا رنده شده: سه چهارم پیمانه
پنیر سفید: نصف پیمانه
خامهی آشپزی: نصف پیمانه
روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
هل: نصف قاشق چایخوری
نمک: یک و نیم قاشق چایخوری
زنجبیل: یک و نیم قاشق چایخوری
سیر: سه حبه
آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا قسمتهای خشک و سفت اطراف نان تست را با یک چاقوی تیز، میبریم
سینهی مرغ را فیله میکنیم
روغن را در ماهیتابه ریخته کمی پیاز را تفت میدهیم، سیر، فلفل دلمه، قارچ و فیلههای مرغ را نیز اضافه کرده و تفت میدهیم. نمک، فلفل، زنجبیل، آبلیمو و هل را نیز اضافه کرده و مخلوط میکنیم
حالا نوبت اضافه کردن هویج و زیتون است. آنها را نیز اضافه کرده و تفت میدهیم. سپس حرارت را خاموش میکنیم.
برای آماده کردن سس این غذا، پنیر و خامه را در ظرفی ریخته و خوب با یکدیگر مخلوط میکنیم
سینی فر را چرب میکنیم. نیمی از نانهای تست را کف سینی میچینیم و با پشت چنگال یا قلمو، از سس آماده شده، روی آنها میمالیم
مواد گوشتی آماده شده را روی نان تستها میریزیم. ورقههای پنیر چدار را نیز روی مواد میچینیم. قطعات نان سوخاری باقی مانده را داخل سس قرار داده، وقتی کاملا آغشته به سس شدند، آنها را روی پنیر و مواد گوشتی میچینیم
باقی ماندهی سس را نیز با چنگال یا قلمو روی نان تستها میمالیم
پنیر موزارلای رنده شده را روی نان تستها میریزیم و سینی را داخل فر با دمای 200 درجهی سانتیگراد به مدت 25 دقیقه قرار میدهیم
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: justfood