طرز تهیه‌ی کاپ کیک پنیری
کد خبر: ۸۳۳۰۷
تاریخ انتشار: 2017 August 23    -    ۰۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۶
کاپ کیک یا کیک فنجانی، کیک‌های کوچکی هستند که به روش‌ها و طعم‌های گوناگون تهیه می‌شوند. امروز برای شما روش تهیه‌ی کاپ کیک پنیری را قرار داده‌ایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این کاپ کیک خوشمزه، با ما همراه باشید.
طرز تهیه‌ی کاپ کیک پنیری
 
اختصاصی تابناک باتو؛ کاپ کیک یا کیک فنجانی، کیک‌های کوچکی هستند که به روش‌ها و طعم‌های گوناگون تهیه می‌شوند. امروز برای شما روش تهیه‌ی کاپ کیک پنیری را قرار داده‌ایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این کاپ کیک خوشمزه، با ما همراه باشید.

طرز تهیه‌ی کاپ کیک پنیری

مواد لازم:

آرد: 2 پیمانه
بکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
جعفری خرد شده: 1 پیمانه
پنیر سفید: 2 پیمانه
کره (به دمای اتاق رسیده باشد): 4 قاشق غذاخوری
ماست چکیده: 1 پیمانه
پنیر موزارلا: نصف پیمانه
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد روشن و قالب‌های کاپ کیک را آماده می‌کنیم. در ظرفی جداگانه، تخم مرغ‌ها را ریخته و هم می‌زنیم. سپس آرد، بکینگ پودر و نمک را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. حدود 3 دقیقه هم زدن را ادامه می‌دهیم. 

در مرحله‌ی بعد، جعفری خرد شده، پنیر سفید و کره را اضافه کرده و سه دقیقه‌ی دیگر مواد را با هم‌زن می‌زنیم. حالا نوبت ماست چکیده، پنیر موزارلا، آبلیمو و فلفل است. آنها را نیز به مواد قبلی اضافه کرده و هم می‌زنیم. از مواد به طور مساوی داخل قالب‌های کاپ کیک ریخته و آنها را به مدت 30 دقیقه در طبقه‌ی وسط فر، قرار می‌دهیم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: manalonline
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار