در این مطلب دینا بلنکو چگونگی
عکاسی «دونات های معلق» شگفت انگیزش که اخیرا بر روی سایت ۵۰۰px قرار داده است را به شما آموزش می دهد و در نتیجه متوجه
خواهید شد که روش کار از آنچه در ذهنتان بوده، بسیار ساده تر است! بخوانید، با انگیزه
باشید و لذت ببرید!
من همواره قصد داشتم این نوع
عکاسی را تجربه کنم: ترکیب بندی ناپایدار و معلق از شیرینی ها و فنجان های چای. نتیجه
اولین کارم مناسب بود اما روش بسیار نامناسبی را برای این کار انتخاب کردم. من به وسیله
نخ و سیم این اجسام را در هوا معلق نگه داشتم، و در نتیجه این سازه مدت بسیار کمی پایدار
ماند!
پس تصمیم گرفتم روش کم ریسک تری
را امتحان کنم.
۱. لوازم و ایجاد محیط کار
من از یک ورقه پلاستیکی شفاف
استفاده کرده (از شیشه نیز می توانید استفاده کنید اما باید مراقب باشید. پلاستیک امن
تر است.) و آن را به صورت افقی در فاصله اندکی از پس زمینه رنگی قرار دادم.
نکته اصلی کار همین است: تمامی
سایه هایی که حجم اجسام را نمایش می دهند باقی مانده، اما سایه های که بر روی پس زمینه
می افتند حذف می شوند و در نتیجه اجسام به گونه ای به نظر می رسند که انگار در هوا
معلق هستند.
برای اضافه کردن عمق و حجم به
ترکیب بندیم، اجسام را بر روی نگه دارنده های کوچکی قرار دادم (بلوک های چوبی که بچه
ها با آن بازی می کنند گزینه های مناسبی هستند.) تلاش کرده ام تا تمامی فنجان ها و
شیرینی ها را در ارتفاع ها و زوایای متفاوتی قرار دهم تا با هم همپوشانی داشته باشند.
این نگه دارنده ها از بالا دیده
نمی شوند اما از کنار به وضوح مشخص هستند.
۲. جزئیات
پس از ساختن ترکیب بندی اصلی
و اولیه، من از دستم به حالتی که در حال نگه داشتن سازه است عکاسی کردم، بر روی دونات
ها کمی طعم دهنده رنگی ریختم و از ریختن چای در فنجان ها بطور مستقل عکس گرفتم. تصمیم
گرفتم پاشیدن قطرات چای ایجاد نشود. فقط اندکی قطره چای مشاهده شود.
۳. ویرایش نهایی
در این مرحله تمامی عکس ها را
هم ترکیب کردم: ترکیب بندی کلی، دستم و قطرات چای همه به یک عکس ترکیب شدند. سپس روشنایی
عکس را اندکی بالاتر بردم تا متناسب با عکس هایی که قبلا با استایل مشابه گرفته بودم
شود (نتیجه کار اولم) و کمی ریزه کاری نهایی انجام دادم (مانند صاف کردن فرم دونات
ها و حذف کردن برخی خراش ها از پلاستیک).
و این، نتیجه کار است: قبل و
بعد.
دزنیوز