
اختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیهی یک نوع دلمهی متفاوت آشنا کنیم؛ دلمهی مرغ و سیبزمینی. این دلمه، بسیار لذیذ بوده و مدت زمان تهیهی آن حدود یک ساعت است. برای آشنایی با مواد اولیه و طرز تهیهی دلمهی مرغ و سیب زمینی، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
سیبزمینی متوسط: 4 عدد
پیاز: یک عدد
ساقهی خرد شدهی پیازچه: به میزان لازم
سیر رنده شده: 2 حبه
نمک و فلفل: به میزان لازم
سینهی مرغ خرد شده: نصف یک سینه
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا: 1 پیمانه
جعفری تازه: به میزان لازم
طرز تهیه:
فر را با دمای 230 درجهی سانتیگراد، از قبل روشن میکنیم. سیبزمینیها را داخل فویل پیچیده و در فر به مدت 40 تا 45 دقیقه قرار میدهیم تا تنوری شوند.
در این فاصله، مواد میانی دلمه را آماده میکنیم. ماهیتابه را روی حرارت قرار داده و روغن زیتون را داخل آن میریزیم.
پیاز را تفت داده و سپس سیر را به آن اضافه میکنیم. مرغ خرد شده را به همراه نمک و فلفل به پیاز و سیر اضافه کرده و خوب تفت میدهیم تا جایی که گوشت مرغ، کامل پخته و نرم شود. در آخر جعفری خرد شده را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم.
مواد را از روی حرارت برمیداریم. سیبزمینیهای تنوری شده را از فر خارج کرده و از وسط به دو نیم تقسیم میکنیم.
میان هر سیب زمینی را با قاشق خالی میکنیم ولی ضخامت پوستهی سیب زمینی به اندازه یک تا یک و نیم سانتیمتر بماند.
سیبزمینیهایی را که خارج کردهایم به مخلوط مرغ و پیاز اضافه میکنیم و هم میزنیم. از این مواد داخل سیب زمینیها را پر میکنیم و روی آنها را با پنیر پیتزا میپوشانیم. در آخر ساقههای خرد شده پیازچه را روی پنیرها میریزیم.
سیب زمینیها را داخل سینی فر چیده و به مدت 15 دقیقه در فر قرار میدهیم تا پنیر روی آنها، ذوب شود.
دلمههای سیب زمینی و مرغ ما آمادهاند.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: homecookingadventure