زولبیا و بامیه از کی مُد شد؟
کد خبر: ۷۴۵۹۲
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار: 2017 May 28    -    ۰۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۰

زولبیا و بامیه از کی مُد شد؟

برای تهیه این شیرینی پر طرفدار شکر، گلاب، زعفران، نشاسته، آرد و روغن پای ثابت لیست مواد اولیه هستند و بسیاری از پزشکان نیز به دلیل اشباع این شیرینی از مواد مضر!! با آن مخالفند و روزه داران را توصیه به استفاده از مواد قندی طبیعی مانند خرما می‌کنند.


برای این شیرینی دلچسب تاریخ کاملاً مستدلی وجود ندارد، اما آنگونه که روایت شده این ماده غذایی خوشمزه از دوران ناصرالدین شاه قاجار رواج پیدا کرده و در تاریخ ناصری بیان گردیده که هدیه‌ای به جانب ذات شکم پرور همایونی بوده است!


با توجه به اینکه در زمان قدیم در برخی از نقاط کشور مواد شیرین همچون کشمش و خرما موجود نبوده و ایضاً خراب شدن آنها بدلیل بُعد مسافت را بدنبال داشته، تهیه و مصرف زولبیا و بامیه رواج یافته است. 
 
جام جم
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۳۱ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۷
2
9
زولبیا و بامیه یک شیرینی اصالتا هندی است که البته در انجا با انواع ادویه های تند مزه دار میشود ودر اواخر دوران سلطنت ناصر الدین شاهی در ایران رواج یافت که ان زمان به شکل دیگری اماده میشده است (با روغن کنجد و شیره انگبین) در هندوستان این شیرینی بصورت نان یا همان گوش فیل نوعی میان وعده غذایی است هر عدد زولبیا 450 کالری دارد و بسیار جاق کننده است
پاسخ ها
محسن
| |
۱۳:۵۲ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۸
ولي در عوض خيلي حال ميدهد
علي110
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۰۶ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۸
6
2
همه از بديهايش ميگويند ولي اينرا نميگويند كه شخص روزه دار با افت شديد ميزان قندخون روبرو ميشود كه انواع شيرينيها را بايد مصرف كند تا قندخون به حالت تعادل بازگردد. البته چه بهتر كه اين قند طبيعي باشد.
حمیدخان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۴۸ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۸
1
4
اکثر زولبیا بامیه های ایران با روغن جامد و حرارت بسیار بالا که از فرط
استفاده به رنگ سیاه در آمده پخته میشود و دشمن سلامتی است
آخرین اخبار