طرز تهیه فلافل،یک غذای لذیذ جنوبی
کد خبر: ۷۴۴۶
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: 2015 August 12    -    ۲۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۴
فلافل یک ساندویچ بسیار خوشمزه و پر طرفدار و البته فوق العاده مقویست دراین آموزش آشپزی طرز تهیه فلافل را مشاهده فرمایید.
موادلازم:

نخود 2 لیوان
 
پیاز 1 عدد 

سیر 4 حبه

آرد نخودچی 4 قاشق چایخوری .

پودر زیره 1 قاشق چایخوری

پودر تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری 

جعفری خرد شده 1/2 لیوان

تخم مرغ 1 عدد

آبلیمو مقداری

طرز تهیه فلافل،یک غذای لذیذ جنوبی

 طرز تهیه :

نخود را از شب قبل خیس دهید و تا روز بعد چند بار آب آن را تعویض کنید.
نخود خیس خورده را داخل میکسر بریزید و پیاز خرد شده ، سیر ، جعفری خرد شده ، پودر زیره ، تخم گشنیز ، آبلیمو ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب بزنید تا مایه فلافل یکدست شود ( همچنین میتوانید نخود را 2 بار چرخ کنید و مواد دیگر را به آن اضافه کنید ).
تخم مرغ و آرد نخودچی را به مواد فلافل اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیر نرمی بدست بیاید ، با دست از مایه فلافل بردارید و به شکل گرد حالت دهید.
داخل قابلمه روغن فراوان بریزید و روی حرارت قرار دهید ، پس از اینکه روغن داغ شد فلافل ها را داخل روغن بریزید ( روغن باید زیاد باشد تا فلافل ها در روغن شناور بمانند ) ، پس از اینکه فلافل ها سرخ شدند روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی شان گرفته شود سپس سرو کنید.

نکته ها : فلافل را بهتر است با ترشی ، خیارشور ، گوجه فرنگی ، جعفری ، پیاز و … سرو کنید.

سعی کنید پوست نخود را قبل از این که به دستگاه بزنید، بگیرید تا نفخ نخود کمتر شود.

ایران کوک

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۱۰ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۱
0
10
تخم مرغ نمیخواد بجاش بهتره سیب زمینی بزنید
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۰۶ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۵
0
4
تخم مرغ باعث بوی زهم فلافل می شود و مزه اونو خراب می کند .نخود خالص با مخلفات بجز تخم مرغ جالب میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار