طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی
کد خبر: ۷۳۵۹۵
تاریخ انتشار: 2017 May 19    -    ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۰
در مطلب زیر طرز تهیه یک مارمالاد خوشمزه با توت فرنگی را برای شما عزیزان آماده کرده ایم. با ما همراه باشید.
طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی
 
در مطلب زیر طرز تهیه یک مارمالاد خوشمزه با توت فرنگی را برای شما عزیزان آماده کرده ایم. با ما همراه باشید.

مواد اولیه :

پودر ژلاتین         2قاشق غذاخوری(6ورق)
توت فرنگی        1كیلو
شكر                1كیلو
گلاب                4قاشق غذاخوری
ژلاتین              6 ورق
 
طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی 

طرز تهیه :
ابتدا توت فرنگی را از برگ و سایر مواد زائد و كلاهك آن پاك كنید و بعد تمیز با آب سرد بشویید و ریز خرد كنید.
ظرفی در دار را انتخاب كنید و شكر و توت فرنگی را به صورت لا به لا داخل آن ریخته و درب آن را ببندید و 4تا5 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
پس از طی زمان توت فرنگی را داخل قابلمه ریخته و به همراه 2لیوان آب اجازه دهید به جوش بیاید.سپس حرارت را كم كنید و اجازه دهید شربت آن غلیظ شود.در این مدت كف تشكیل شده روی آن را با كفگیر بردارید.
پس قوام آمدن مربا پودر ژلاتین را در کمی آب جوش حل کرده و روی بخار كتری قرار دهید یا 30 ثانیه داخل مایكروویو قرار دهید تا كاملا ذرات ژلاتین حل شود سپس آن را به همراه گلاب به مارمالاد اضافه کرده و مخلوط کنید ، پس از چند جوش مایه را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

نكات:
1)اگر در انتها دیدید مارمالاد كاملا له نشده آن را با گوشتكوب برقی میكس كنید یا داخل مخلوط كن بریزید.
2)اگر ژلاتین در دسترس ندارید میتوانید برای تهیه مارمالاد مربا را غلیظ تر بردارید (بیشتر بگذارید بجوشد)و در انتهای کار 2 قاشق غذاخوری آبلیمو اضافه کنید.
 
مجله آشپزی مثبت
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار