اختصاصی «تابناک با تو»؛ سوشی یک غذای ژاپنی است که اغلب طعم سركه برنج میدهد و به صورت سرد، با تكههای خام غذاهای دریایی یا گیاهی تزیین شده و سرو میشود.
در سوشی توكیویی گوشت به صورت خام است و نام آن چِراشی زوشی است و ماهی ساشی می(خیلی تازه) در آن به كار میرود. نوعی ماهی پهن دریایی، ماهی سیم، ماهی قزل آلا، و یا حتی هشت پا در آن به كار میرود. سوشی هم مثل سایر غذاها از تیررس نگاه خلاقانه هنرمندان پنهان نمانده است و مورد توجه آنان قرار گرفته است. در این گزارش شما را به دیدن سوشی هایی به شکل لنگه های کفش دعوت می کنیم.