وقتی رشته فرنگی به اثر هنری تبدیل می شود
کد خبر: ۷۲۵۹۰
تاریخ انتشار: 2017 May 11    -    ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۵
زیبایی نهفته در آشپزخانه؛
برای مثال بستنی سیاه با طعم زغال چوب، نان تست های پری دریایی و ماکارون های تک شاخ از جمله ی آنها بودند که با رنگ های زیبا و جذابشان بیش از آن که یک غذا باشند، در نقش یک اثر هنری خودنمایی می کردند.
وقتی رشته فرنگی به اثر هنری تبدیل می شوداختصاصی «تابناک با تو»؛ تنوع در طعم و رنگ غذاها همیشه یکی از موضوعات مورد توجه آدم های خوش ذوق و با سلیقه بوده است. به همین دلیل است که گاهی در فضای مجازی و اینترنت جدیدترین انواع غذاها را می بینیم که به سرعت توجه طرفداران زیادی را هم از سراسر جهان به خود جلب می کنند.
 
برای مثال بستنی سیاه با طعم زغال چوب، نان تست های پری دریایی و ماکارون های تک شاخ از جمله ی آنها بودند که با رنگ های زیبا و جذابشان بیش از آن که یک غذا باشند، در نقش یک اثر هنری خودنمایی می کردند. 
 
وقتی رشته فرنگی به اثر هنری تبدیل می شود 
 
نان تست های پری دریایی با شکل متمایزشان شبیه یک تابلوی نقاشی هستند
 
وقتی رشته فرنگی به اثر هنری تبدیل می شود 
 
 «بستنی زغال چوب» معروف به «بستنی سیاه» جدیدترین نوع بستنی است که طرفداران زیادی دارد
 
در این گزارش هم با نمونه ای دیگر از این غذاهای خلاقانه آشنا خواهید شد. نودل (رشته فرنگی) های یونیکورن (تک شاخ) ترکیبی از رنگ های صورتی، آبی، بنفش، ارغوانی و ... است که با رنگ  های قرمز تُرب، نارنجی هویج، سبز آواکادو و دانه های براق و طلایی ذرّت ترکیب شده اند.  رنگ های بنفش نودل ها هم از کلم قرمز حاصل شده اند و کاملا طبیعی و سالم هستند که با هم می بینیم.
 
وقتی رشته فرنگی به اثر هنری تبدیل می شود 
 
 وقتی رشته فرنگی به اثر هنری تبدیل می شود
 
وقتی رشته فرنگی به اثر هنری تبدیل می شود 
 
 وقتی رشته فرنگی به اثر هنری تبدیل می شود
 
 وقتی رشته فرنگی به اثر هنری تبدیل می شود
 
وقتی رشته فرنگی به اثر هنری تبدیل می شود 
 
 وقتی رشته فرنگی به اثر هنری تبدیل می شود
 
 وقتی رشته فرنگی به اثر هنری تبدیل می شود
 
 وقتی رشته فرنگی به اثر هنری تبدیل می شود
 
وقتی رشته فرنگی به اثر هنری تبدیل می شود 
 
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار