سالاد حبوبات، لذیذ و پرخاصیت
کد خبر: ۷۲۳۷۲
تاریخ انتشار: 2017 May 06    -    ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۸:۱۷
حبوبات یا بنشن از جمله گیاهان پروتئینی هستند که مقدار زیادی پروتئین، کربوهیدرات و مواد معدنی، آهن، کلسیم، پتاسیم، منیزیم و ویتامین ها خصوصا ویتامین های گروه A دارند.در هرم راهنمای غذایی، حبوبات جزو گروه گوشت محسوب می شوند. امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک نوع سالاد که با حبوبات آماده می‌شود، آشنا کنیم. این سالاد می‌تواند به عنوان یک وعده‌ی کامل غذایی نیز استفاده شود. با ما همراه باشید.
سالاد حبوبات، لذیذ و پرخاصیت«اختصاصی تابناک باتو» حبوبات یا بنشن از جمله گیاهان پروتئینی هستند که مقدار زیادی پروتئین، کربوهیدرات و مواد معدنی، آهن، کلسیم، پتاسیم، منیزیم و ویتامین ها خصوصا ویتامین های گروه A دارند.در هرم راهنمای غذایی، حبوبات جزو گروه گوشت محسوب می شوند. چرا که حبوبات از نظر پروتئین کاملا غنی هستند.مصرف حبوبات به دلیل داشتن فیبر زیاد و اشغال حجم زیادی از معده، احساس سیری زودرس ایجاد کرده و به دلیل آنکه قند موجود در آن بتدریج آزاد می شود، ما را دیرتر گرسنه می کند.

برخی از خواص حبوبات عبارتند از: جلوگیری از احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ و پروستات، جلوگیری از بروز بیماریهای قلبی و عروقی و دیابت نوع ۲، بالا بردن مقاومت بدن در مقابل بیماریها، ایجاد فعالیت روزانه و افزایش کارکرد حافظه، جلوگیری از پوکی استخوان بویژه در دوران یائسگی، تامین کننده کلسیم لازم در دوران رشد کودکان، تعدیل فشار خون و جلوگیری از بروز کم خونی، رفع افسردگی و اختلالات عصبی، بلوغ گویچه های قرمز خون، رفع کننده یبوست و بواسیر، و …

امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک نوع سالاد که با حبوبات آماده می‌شود، آشنا کنیم. این سالاد می‌تواند به عنوان یک وعده‌ی کامل غذایی نیز استفاده شود. با ما همراه باشید.
 
سالاد حبوبات، لذیذ و پرخاصیت 

مواد لازم:

لوبیا قرمز پخته شده: یک پیمانه
نخود پخته شده: یک پیمانه
ذرت پخته شده: یک پیمانه
نخود فرنگی پخته شده: یک پیمانه
فلفل دلمه در رنگ‌های گوناگون (خرد شده): یک پیمانه
جعفری خرد شده: یک چهارم پیمانه
خیار خرد شده: یک پیمانه
آبلیمو، سرکه، روغن زیتون، نمک و فلفل: به میزان دلخواه

طرز تهیه:

برای تهیه‌ی این سالاد بهتر است حبوبات را قبل از پخت، یک شب کامل در آب خیس کنید و در یخچال قرار دهید. این کار باعث می شود حبوبات زودتر بپزند و آنزیمهای بیشتری آزاد کنند که باعث هضم راحتتر آنها و جلوگیری از ایجاد نفخ در دستگاه گوارش می شود.

لوبیا قرمز، نخود، ذرت، نخود فرنگی، فلفل دلمه و خیار را با یکدیگر مخلوط می‌کنیم. جعفری خرد شده را به آنها اضافه می‌کنیم. برای سس سالاد، آبلیمو، سرکه، روغن زیتون، نمک و فلفل را به میزان دلخواه با یکدیگر مخلوط کرده و روی سالاد می‌ریزیم.

 سالاد را در ظرف سرو آن قرار داده و به دلخواه تزیین می‌کنیم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منابع: cookpad ـ kamelfood.com

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار