فلافل عدس، لذیذ و متفاوت
کد خبر: ۷۲۱۲۴
تاریخ انتشار: 2017 May 04    -    ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۸:۱۵
امروز تصمیم داریم شما را با روش پخت نوعی دیگر از فلافل آشنا کنیم؛ فلافل عدس! روش پخت این فلافل بسیار ساده است و در آن از دال عدس یا عدس زرد، استفاده می‌شود. برای آشنایی با روش پخت فلافل عدس، با ما همراه باشید.
فلافل عدس، لذیذ و متفاوت
«اختصاصی تابناک باتو» امروز تصمیم داریم شما را با روش پخت نوعی دیگر از فلافل آشنا کنیم؛ فلافل عدس! روش پخت این فلافل بسیار ساده است و در آن از دال عدس یا عدس زرد، استفاده می‌شود. برای آشنایی با روش پخت فلافل عدس، با ما همراه باشید.
 
فلافل عدس، لذیذ و متفاوت 

مواد لازم:

دال عدس (خیس شده): یک پیمانه
پیاز رنده شده: یک چهارم پیمانه
جعفری خرد شده: نصف پیمانه
سیر رنده شده: سه حبه
گیشنیز خرد شده: نصف پیمانه
تخم مرغ: نصف یک عدد یا یک عدد کوچک
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
پودر زیره: کمی
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن برای سرخ  کردن

طرز تهیه:

عدس خیس شده، پیاز، جعفری، سیر و گیشنیز را داخل مخلوط کن ریخته و خوب مخلوط می‌کنیم. پس از آن، نمک، تخم مرغ، بکینگ پودر، زیره و فلفل را اضافه می‌کنیم و به هم زدن ادامه می‌دهیم. وقتی خمیر، کاملا یک‌دست شد، روغن را در ظرف مناسبی ریخته روی حرارت قرار می‌دهیم. پس از داغ شدن روغن، گلوله‌های کوچکی از خمیر را برداشته و داخل روغن، سرخ می‌کنیم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: atyabtabkha
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار