«اختصاصی تابناک باتو» امروز تصمیم داریم روش تهیهی یک نوع تخم مرغ شکم پر را به شما آموزش بدهیم. این غذا میتواند به عنوان یک غذای کامل و یا یک میان وعده به ویژه برای کودکان، مورد استفاده قرار بگیرد. برای آشنایی با روش پخت این غذای خوشمزه، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
تخم مرغ: 6 عدد
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
پوست لیموی رنده شده: یک قاشق چایخوری
سیر رنده شده: یک حبه
جعفری خرد شده: دو قاشق غذاخوری
آرد سوخاری تازه: سه قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
گوجه فرنگی پوست گرفته و خرد شده: یک عدد
طرز تهیه:
تخم مرغها را آب پز میکنیم. وقتی پخته شدند، آن را پوست میکنیم و از وسط، به دو نیم تقسیم میکنیم. زردههای تخم مرغ را از آن جدا میکنیم.
در ظرفی مناسب، روغن زیتون را ریخته و روی حرارت قرار میدهیم و کمی تفت میدهیم سپس آرد سوخاری را به آن اضافه کرده و کمی تفت میدهیم. مخلوط را کناری قرار میدهیم تا سرد شود.
در این هنگام، زرده های تخم مرغ را خرد کرده به همراه جعفری، پوست لیموی رنده شده و نمک و فلفل، مخلوط میکنیم و به آرد سوخاری تفت داده شده و سرد شده اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.
سفیدههای تخم مرغ را با این مخلوط پر کرده و آنها را به دلخواه تزیین میکنیم.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: fatafeat