در این مطلب شما عزیزان را با طرز تهیه شنیسل مرغ آشنا می کنیم .
مواد لازم :فیله مرغ 3 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
پیاز خرد شده 1عدد
روغن سرخ کردنی 2قاشق غذاخوری
آرد ساده و آرد سوخاری به مقدار لازم
تخم مرغ 2عدد
ادویه مخلوط به مقدار لازم
سبزیجات برای تزیین
دستور پخت و طرز تهیه شنیسل مرغ :
ابتدا فیله ها را به صورت عمودی برش دهید و نیم ساعت داخل نمک و فلفل و پیاز قرار دهید.
سپس داخل تابه روغن ریخته و بگذارید داغ شود.
سپس فیله های مرغ را به آرد ساده آغشته کرده و بعد داخل تخم مرغ زده شده فرو کرده و بعد داخل آرد سوخاری بغلتانید و داخل تابه بگذارید تا هر دو طرف آن سرخ شود.
در آخر آن را با جعفری و گوجه فرنگی تزیین کرده سرو نمایید.
نوش جان
برای اینکه میزان کلسترول و چربی را پائین تر بیاوریم یک پیاز کوچک را به صورت خلال های نازک خرد میکنیم؛روی آن مقداری نمک ،فلفل سیاه،زردچوبه و ماست میریزیم فیله ها را به مدت 20دقیقه تا نیم ساعت درون آن قرار میدهیم.تا این زمان بگذرد به آرد سوخاری مقداری نمک و ادویه جات شامل پودر فلفل قرمز و سیاه ،پودر موسیر یا سیر را اضافه میکنیم .آنگاه فیله های آغشته به ماست را در آرد سوخاری آماده شده قرار داده و پس از اینکه آردها به آن چسبید درون روغن سرخ کردنی داغ قرار داده سرخ میکنیم.نکته اینکه حتی الامکان از پودر موسیر استفاده کنیم