طرز تهیه ی شنیسل مرغ
کد خبر: ۶۸۵۳
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: 2015 August 06    -    ۱۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۵
ابتدا فیله ها را به صورت عمودی برش دهید و نیم ساعت داخل نمک و فلفل و پیاز قرار دهید.
طرز تهیه ی شنیسل مرغدر این مطلب شما عزیزان را با طرز تهیه شنیسل مرغ آشنا می کنیم .

طرز تهیه ی شنیسل مرغ


مواد لازم  :


فیله مرغ 3 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
پیاز خرد شده 1عدد
روغن سرخ کردنی 2قاشق غذاخوری
آرد ساده و آرد سوخاری به مقدار لازم
تخم مرغ 2عدد
ادویه مخلوط به مقدار لازم
سبزیجات برای تزیین

دستور پخت و طرز تهیه شنیسل مرغ :

ابتدا فیله ها را به صورت عمودی برش دهید و نیم ساعت داخل نمک و فلفل و پیاز قرار دهید.
سپس داخل تابه روغن ریخته و بگذارید داغ شود.
سپس فیله های مرغ را به آرد ساده آغشته کرده و بعد داخل تخم مرغ زده شده فرو کرده و بعد داخل آرد سوخاری بغلتانید و داخل تابه بگذارید تا هر دو طرف آن سرخ شود.
در آخر آن را با جعفری و گوجه فرنگی تزیین کرده سرو نمایید.
نوش جان


نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
حامد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۷ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۷
0
1
یه راه ساده تر
برای اینکه میزان کلسترول و چربی را پائین تر بیاوریم یک پیاز کوچک را به صورت خلال های نازک خرد میکنیم؛روی آن مقداری نمک ،فلفل سیاه،زردچوبه و ماست میریزیم فیله ها را به مدت 20دقیقه تا نیم ساعت درون آن قرار میدهیم.تا این زمان بگذرد به آرد سوخاری مقداری نمک و ادویه جات شامل پودر فلفل قرمز و سیاه ،پودر موسیر یا سیر را اضافه میکنیم .آنگاه فیله های آغشته به ماست را در آرد سوخاری آماده شده قرار داده و پس از اینکه آردها به آن چسبید درون روغن سرخ کردنی داغ قرار داده سرخ میکنیم.نکته اینکه حتی الامکان از پودر موسیر استفاده کنیم
helia
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۳ - ۱۳۹۵/۰۶/۱۳
0
0
سلام به شما خیلی عالیه
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار