«اختصاصی تابناک باتو» امروز میخواهیم شما را با روش تهیهی یک سوپ خوشمزه، آشنا کنیم. سوپ اسفناج، سوپی بسیار لذیذ و مقوی است که مواد اصلی آن را اسفناج و دال عدس، تشکیل میدهند. برای آشنایی با مواد اولیه و طرز تهیهی این سوپ مقوی، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
اسفناج: 250 گرم
هویج خرد شده: 2 عدد متوسط
پیاز خرد شده: یک عدد متوسط
دال عدس: یک پیمانه
آب مرغ: 4 پیمانه
گوجه فرنگی: شش عدد متوسط
آب: یک دوم پیمانه
روغن زیتون: یک چهارم پیمانه
پودر پاپریکا: یک قاشق چایخوری
سیر رنده شده: سه حبه
زیره: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا گوجه فرنگیها را پوست گرفته و داخل مخلوط کن میریزیم. سپس آنها را یک دوم پیمانه آب، مخلوط میکنیم.
دال عدس را که از یک ساعت قبل، خیس کرده بودیم، آبکش میکنیم.
ظرف مناسبی را بر روی حرارت قرار میدهیم. روغن را در آن ریخته و پیاز را اضافه میکنیم. پیاز را تفت میدهیم تا طلایی رنگ شود.
هویج را به پیاز اضافه میکنیم و تفت میدهیم. پس از آن، اسفناجها را اضافه میکنیم و به مدت پنج دقیقه مواد را تفت میدهیم.
حالا نوبت اضافه کردن سیر و آب گوجه فرنگی است.
پس از این مرحله، آب مرغ و نمک و فلفل را به همراه دال عدس به مواد قبلی اضافه میکنیم.
مواد را مخلوط میکنیم و صبر میکنیم تا جا بیفتد.
اگر سوپ ما غلیظ شد، کمی آب به آن اضافه میکنیم.
این سوپ با آبلیمو سرو میشود.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: tareekaa